Σαν βόμβα είχε σκάσει η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη… Ο Κώστας Μαρτάκης την επόμενη μέρα από το δυστύχημα θα εμφανιζόταν μαζί στο νυχτερινό κέντρο με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή… Καταλαβαίνετε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, καθώς ο Μαρτάκης, πέρα από τον χαμό του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη, ήρθε και σε δύσκολη επαγγελματική θέση, όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος σε πιο παλία συνέντευξη του, αφού το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν έμεινε κλειστό λόγω πένθους (Δείτε τι είχε πει εδώ.)

Συντετριμμένος ο Κώστας Μαρτάκης στην εκπομπή βλέποντας τα πλάνα της κηδείας του Παντελή Παντελίδη

Σήμερα βρεθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου σπιτάκι μου»! Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τον χαμό του Παντελίδη… Ο Κώστας Μαρτάκης φανερά σε πολύ αμήχανη θέση είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να συζητήσω για αυτό το θέμα καθόλου. Είναι ένα γεγονός που με ενόχλησε πάρα πολύ, γιατί είχαμε και τη σχέση που είχαμε. Νομίζω ότι δεν τραβήχτηκε όσο θα μπορούσε, λόγω τηλεόρασης. Νομίζω το….»

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! «Έλεος πια φτάνει, ποτέ δεν είχα σχέση με τον Παντελίδη» – Η Φρόσω ξεσπά…

Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδίες! Τα συγκλονιστικά λόγια του Ρέμου για τον Παντελίδη: «Ένα παράπονο έχω για τον Παντελή…» (Βίντεο)

Δείτε ακόμη: Πραγματικό έργο τέχνης ο τάφος του Παντελή Παντελίδη! (15 Φωτογραφίες)

loading...