Το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη το 2010 ακόμα συζητείται και εμπλέκει και την Κατερίνα Γκαγκάκη. Πριν από χρόνια υπήρχαν σημοσιεύματα που ήθελαν την Κατερίνα Γκαγκάκη να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του διάσημου ζευγαριού και η αιτία του χωρισμού τους.

H πρόσφατη – τυχαία- εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου με την Κατερίνα Γκαγκάκη σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε και πάλι τη συζήτηση για τη σχέση των δύο πρώην στελεχών του ΑΝΤ1.Ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 και η πρώην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, συναντήθηκαν σε βόλτα για δύο στην Κηφισιά από το φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr.

Με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Πέτρο Κωστόπουλο και τις δηλώσεις της ότι θα ήθελε να έχει σχέση με τον Λάτσιο , το θέμα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο και συητήθηκε έντονα. Το Πρωινό σχολίασε τις δηλώσεις της Κατερίνας στο «Βράδυ» και μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο παρελθόν, τη σχέση που είχαν οι δυο τους και τι ρόλο έπαιξε Η γκαγκάκη στο διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου.

Δείτε στο βίντεο την αποκάλυψη βόμβα του Γιώργου Λιάγκα:

Δείτε ακλομη: Πέτρος Κωστόπουλος: Σπάει την σιωπή του και μιλάει για το διαζύγιο Μενεγάκη & Λάτσιου – «Δεν υπολόγισε τίποτα…»

Δείτε ακόμη: «Ο Τσίπρας γιατί δεν παίρνει τη Μενεγάκη για σύμβουλο;»: Η απορία του Γιώργου Λιάγκα που μας κούφανε!

Δείτε ακόμη: «Βγήκε σαν κακομοίρα…»: Ο Λιάγκας ξεφτιλίζει την Γκαγκάκη για τις δηλώσεις της στον Κωστόπουλο!

Δείτε ακόμη:  Τα σχόλια του Άγγελου Πυριόχου για την Ελένη Μενεγάκη: «Την είδα δίπλα από την Καινούργιου και…»

 

 

loading...