Τι γνώμη έχει για τον συνάδελφό του;
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ» βρέθηκε ο Νότης Σφακιανάκης, το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «κόντρα» του με τον Αντώνη Ρέμο.

Συγκεκριμένα, με αντικείμενο συζήτησης την πρόσφατη δήλωσή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ότι ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει για μια «ελίτ» ενώ ο ίδιος για τους πιο λαϊκούς ανθρώπους, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά «Ο Αντώνης είναι αυτός που είναι και είναι και καλό παιδί και καλός τραγουδιστής. Όταν εγώ είχα κάνει δίσκους, ο Αντώνης ακόμα ήταν στην Θεσσαλονίκη. Καλός τραγουδιστής και μου αρέσει πραγματικά, και τα τραγούδια του και ο τρόπος έκφρασής του. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, ο κόσμος που πάει να ακούσει τον Αντώνη είναι πιο ελιτίστικος από αυτόν που έρχεται να ακούσει εμένα. Είναι περισσότερο άνθρωποι μέσα από τα Μέσα, μέσα από τη μόδα...».

Όσον για το αν θα τραγουδούσε για κάποιον πλούσιο που θα πλήρωνε πολλά εκατομμύρια για να τον ακούσει prive στη Μύκονο, ο ίδιος τόνισε «Απευθύνομαι στον κόσμο όχι σε κάποιον που θέλει να κάνει την κ@@λ@ του».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

faysbook.gr

loading...