Δεν άντεξε και εκφράστηκε δημοσίως μέσω της σελίδας “radiomythoi” του στο Facebook ο Δημήτρης Παπανώτας!
Τα καρφιά στην Αλεξάνδρα Τσόλκα!

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε:

«Πάει ξέφυγε και η Τσόλκα. Αρκετό καιρό τώρα, αλλά ειδικά σήμερα!!!!Έδωσε ρέστα!!!
Από πότε Αλεξάνδρα μου είναι προσβολή και υποτιμητικό να αποκαλείς κάποιον με το επάγγελμα του; Από πότε υποτιμάς τον κομμωτή και χερ στάιλιστ αποκαλώντας τον κομμωτή; Δεν τον είπα και μπαρμπέρη..
Από την άλλη η κυρία Τσόλκα βρίσκει ότι η τηλεόραση είναι λαϊκό μέσο και τη θέση των δημοσιογράφων στη μικρή οθόνη θα μπορούσαν κάλλιστα να την έχουν κομμωτές που δικαιούνται κατά την ίδια να ομιλούν… Κατάντια. Να την παραχωρήσεις Αλεξάνδρα μου τη θέση σου λοιπόν. Μπας και σταματήσουμε να ακούμε μπαρούφες. Εγώ επιμένω ότι είναι κρίμα για τον ΑΝΤ1 , που να σημειωθεί ότι έχει δική του δημοσιογραφική σχολή, να μην αξιοποιεί τα παιδιά που αν μη τι άλλο πλήρωσαν το κανάλι για να μάθουν τη δουλειά, και αντ’ αυτου να δίνει δημοσιογραφικές θέσεις σε κομμωτές που μάλιστα πιστεύουν ότι έχουν και…δημοσιογραφικές πληροφορίες…
Η τηλεόραση Αλεξάνδρα μου δεν είναι παιχνιδάκι στα χέρια κάθε χαζής που θα ήθελε να τακτοποιήσει ικανοποιώντας την ματαιοδοξία του, τον κομμωτή της, την νυχού, γιατί το είδαμε κι αυτό, και τελικά τον ηλεκτρολόγο, τον σωφέρ και κάθε λογής επαγγελματία του οποίου τις υπηρεσίες χρειάζεται. Αυτά».

tsolka papanwtas

Δείτε ακόμη: Μαλλιά κουβάρια έγιναν Παπανώτας – Σπυροπούλου – Τον «έκοψε» στον αέρα της εκπομπής!

Δείτε ακόμη: O Παπανώτας «ξεσκίζει» Μπαλατσινού για τα ομοφοβικά σχόλια εναντίον του – Δείτε τι συνέβη

loading...