Ο Παύλος Κοντογιαννίδης βρέθηκε στην εκπομπή «JoinUs» και μίλησε για την συνεργασία του με την Βασιλική Ανδρίτσου και τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά»Τρίχες».
«Στις “Τρίχες” κουτσούρευαν τις σκηνές μου ή τις αφαιρούσαν τελείως. Άλλο να διαβάζεις το σενάριο 50 σελίδες και να βλέπεις ότι στις 48 μιλάει η Ανδρίτσου και άλλο να το βλέπεις να παίζεται. Με έπαιρναν φίλοι και μου έλεγαν «θα σπάσω την τηλεόραση, τσιρίζουν όλοι». Σα να πνίγουν κοτόπουλα! Πήγα μια μέρα, έκανα δύο σκηνές και λέω «φεύγω, πάω στον Βαρνάβα έχω ένα χωράφι». Μου λέει η Βασιλική Ανδρίτσου «α ρε τυχερέ Παύλο εσύ πας τώρα πάνω στο βουνό». Λέω «κι εσύ μπορούσες να το κάνεις, αλλά εσύ μίλαγες άλλες 39 σελίδες στο επεισόδιο»! Και μου λέει «τι να κάνω; πες στο αγόρι με τα μαύρα». Το αγόρι με τα μαύρα ήταν ο Αλέξανδρος ο γλυκός μου. Αλλά το αγόρι με τα μαύρα έγραφε για την κοπέλα τη μαυριδερή. Έτσι καταστράφηκε και ο ένας και ο άλλος», δήλωσε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Δείτε ακόμη: Βασιλική Ανδρίτσου: Ποια σειρά χαρακτηρίζει παταγώδης αποτυχία και δηλώνει ότι δεν έπαιξε καλά;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Αλέξανδρος Ρήγας: Μιλάει για πρώτη φορά για την ερωτική του ζωή- Τι αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Youweekly.gr;

loading...