Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη άφησε πίσω του ασύλληπτο πόνο και θλίψη σε όλους! Στο καλλιτεχνικό χώρο ήταν πολύ αγαπητός καθώς ποτε δεν ενόχλησε κανέναν συνάδελφο του και δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε στιγμή την τεράστια επιτυχία του!

Από εκείνη την ημέρα, φίλοι και συνεργάτες του με ένα τραγούδι, μία δήλωση μιλούν γι’αυτόν, προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη του! Μετά από καιρό, καλός φίλος και συνεργάτης του άτυχου τραγουδιστή, μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο Youweekly.gr αποκάλυψε το πόσο του κόστισε ο χαμός του… Τον τσάκισε, όπως είπε ο ίδιος…. Ο λόγος για τον….Γιώργο Γιαννιά…

MG_1951Kάποια στιγμή “φεύγουν” οι άνθρωποι από δίπλα μας και δεν προλαβαίνουμε να τους πούμε όσα νιώθουμε. Θεωρείς ότι αυτά που αισθάνεσαι τα έχεις πει στους δικούς σου ανθρώπους;
«Επί εκατό φορές! Κάθε μέρα που περνάει τα λέω και με τα λόγια και με τις πράξεις μου. Να ξέρεις ότι το μεγαλύτερό μου ψυχολογικό πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσω μια απώλεια ενός δικού μου ανθρώπου. Όλα τα άλλα λύνονται. Ο θάνατος, επειδή είναι κάτι ανεξήγητο, με τρομάζει λίγο.»

Μιας και μιλάμε για απώλειες, τι μάθημα σού άφησε ο ξαφνικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη;
«Ότι είμαστε πολύ εύθραυστα όντα και πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο κάθε μέρα. Επειδή τον Παντελή τον ήξερα καλά, εκείνες τις μέρες είχα λιώσει απ’ το μαράζι.»

Είχατε γνωριστεί;
«Βέβαια. Αρκετές φορές. Και πριν γίνει γνωστός ο Παντελής. Με τσάκισε αυτό το γεγονός. Δεν το ήθελα καθόλου, για κανένα παιδί, για κανένα νέο άνθρωπο. Για τον Παντελή ήταν πολύ άδικο, πολύ χαζό πράγμα αυτό που έγινε…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Χώρισα με την γυναίκα μου λίγο πριν το γάμο!» – Η αποκάλυψη του Γιαννιά για την άγνωστη κρίση με την σύζυγό του!

X Factor: Τραγούδησε Παντελίδη και λύγισαν οι πάντες! Δάκρυσε η Πέγκυ Ζήνα!

Η υποκρισία της μάνας Παντελίδη: «Δεν γίνεται να λες, αφήστε με στον πόνο μου και από την άλλη να ποστάρεις στο Fb προσβολές για…»

loading...