Στις 18 Φλεβάρη κόπηκε το νήμα της ζωής του και το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από την είδηση του θανάτου του. Στα 32 του χρόνια ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά μιλούν για ένα ντροπαλό παιδί που είχε μεγάλη αδυναμία στους γονείς και του άρεσαν τα απλά και τα όμορφα στη ζωή. Η οικογένειά του είχε πάντα πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του, ενώ οι φίλοι του μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν χαλούσε εύκολα χατίρι σε κανέναν.

Όταν ρώτησαν οι δημοσιογράφοι πριν από λίγο καιρό τη μητέρα του τι εύχεται για τον γιο της, εκείνη απάντησε: “Να ’ναι καλά με νοιάζει μόνο, τίποτ’ άλλο”. Η κυρία Αθηνά και ο Παντελής ήταν τόσο στενά δεμένοι που αρκετοί από το περιβάλλον τους αναρωτιόνταν “τι θα γίνει αν αυτοί οι δύο χωριστούν ποτέ;”. Η μητέρα του ήταν η μοναδική γυναίκα για την οποία έγραφε τραγούδια. “Αθηνά ήρθες και έβαλες στα βράδια μου φωτιά” έγραψε για εκείνην σε ένα τραγούδι του και κάθε τέλος της εβδομάδας της έδινε τον φάκελο με την είσπραξη από τα νυχτερινά κέντρα που δούλευε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

loading...