Ο καλός καιρός των τελευταίων ημερών έφερε κόσμο στη Μύκονο, με μία από τις κυρίες που βλέπετε στη φωτογραφία να μαγνητίζει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων…
Η Βάνα Μπάρμπα εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία των πρώτων ημερών του μήνα και βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί των Ανέμων. Η αλήθεια είναι ότι η πληθωρική ηθοποιός λατρεύει την «βασίλισσα των Κυκλάδων». Όποτε βρίσκει ευκαιρία, είτε έχοντας στο πλευρό της την μονάκριβη κόρη της Θεοδώρα-Φαιδρα είτε καλούς φίλους ρίχνει άγκυρα στην Μύκονο. Μία από τις αγαπημένες συνήθειές της είναι η βόλτα στην Χώρα, όπου η κάμερα την έπιασε στα πράσα!

Δείτε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: «Είμαι μισό αιώνα, λογικό δεν είναι να…;»

Την ώρα που απολάμβανε τον καφέ της στην Vegera. Χαλαρή, ευδιάθετη και συνοδευμένη από μερικές καλές φίλες, έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο την θάλασσα και το παλιό λιμάνι.

Ντυμένο στα μαύρα με αμάνικο καφέ γούνινο μπουφάν, το sex symbol των 90s μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών. Δείτε το βίντεο…

Πηγή: mykonoslivetv

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζευγάρι ο Κώστας Κόκλας και η Βάνα Μπάρμπα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ μπροστά στον φακό που φουντώνουν τις φήμες!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ