Αυτή είναι η περήφανη Ελληνίδα μάνα! Η γυναίκα που μοιρολογεί το παιδί της, που μαζεύει τα κομμάτια της και προχωράει μπροστά! Η κυρία Αθηνά, το κυρία με «Κ» κεφαλαίο, είναι η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, ο άνθρωπος που έχει τραβήξει πάνω του τις τελευταίες 2 μέρες, απίστευτο πόνο, τέτοιο που μπορεί να σου ξεσκίσει την καρδιά!

_DSC9422_1

Είναι η γυναίκα εκείνη, που με τα ουρλιαχτά της, το μοιρολόι της, την κραυγή του πόνου που έβγαινε μεσα από την ψυχή της, έκανε όλους όσους βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα, να βάλουν τα κλάματα! Ακόμη και τώρα, η τραγική μάνα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της έχει συμβεί! Το στερνοπούλι της, το πιο ταλαντούχο παιδί της, το αγόρι που τόσο την έκανε περήφανη, δεν ειναι πλεον μαζί της να της κρατάει το χέρι και να της λέει «Μάνα μην στεναχωριέσαι, εγώ είμαι δίπλα σου!». Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος άνοιξε το σπίτι του σε όλους τους απλούς ανθρώπους και χθες το βράδυ τους υποδεχότανε με στοργικότητα, υπομονή και δάκρυ.

_DSC9423_DSC9427

Απαρηγόρητος ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη!

Σήμερα, συνόδευσε όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Youweekly.gr, το παιδί της, στην τελευταία του κατοικία, με όλο της τον πόνο να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα! Κυρία Αθηνά, έχετε τα βαθύτατα συλλυπητήρια, όχι μόνο τα δικά μας, αλλά ολόκληρου του ελληνικού λαού. Το παιδί σας, ο Παντελάκος σας, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μόνο δικό σας παιδί, αλλά παιδί όλων των Ελληννων!

_DSC9422_DSC9423_DSC9427_1

Τραγική φιγούρα και ο φίλος του Παντελή Παντελίδη, ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος δεν σταμάτησε στιγμή να κλαίει!

_DSC9393_DSC9397

Δείτε ακόμη: Το μεγάλο φινάλε του Παντελή! Κηδεύτηκε υπό τους ήχους των τραγουδιών του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης

loading...