Βρίσκεται μόλις στα 18 της χρόνια και η φήμη της «καλπάζει» ασταμάτητα! Οι φωτογράφοι ακολουθούν παντού την Kylie Jenner και η παρουσία της δημιουργεί… συνωστισμό! Μόνο που ο «τυφώνας Kylie» φαίνεται πως μπορεί να πάρει μαζί τους κι άλλους celebrities!

Η Page Six της εφημερίδας New York Post αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι στην τελετή έναρξης της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη μεγάλη ήταν η αμηχανία που δημιουργήθηκε όταν οι σωματοφύλακες της Jenner έσπρωξαν τη Jessica Alba! Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας:«Είχε μόλις τελειώσει το show και στην έξοδο υπήρχε μεγάλο συνωστισμός. Η Jessica Alba καθ’ οδόν για την έξοδο σταμάτησε για λίγο προκειμένου να πει “γεια” σε κάποιον και ξαφνικά από πίσω ήρθαν οι σωματοφύλακες της Kylie και την έσπρωξαν για ανοίξουν χώρο! Έμεινε έκπληκτη!». Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η πηγή, η ηθοποιός δεν πανικοβλήθηκε και δεν έκανε σκηνή.

Η νεαρή Kylie, που συνοδευόταν από τον 25χρονο σύντροφό της Tyga, πάντως θα πρέπει να είναι πιο προσεχτική στο εξής αν δεν θέλει να της χρεώσουν τον χαρακτηρισμό της «ντίβας».

O Tyga και η Kylie… 

Kylie Jenner

 

H Jessica Alba 

Alba

 

joytv.gr

loading...