Να σας θυμίσουμε πως χθες, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη εξέτασε για πρώτη φορά το μοιραίο τζιπ. Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, προσπαθεί να αποδείξει με νύχια και με δόντια πως δεν ήταν εκείνος ο οδηγός εκείνη την ημέρα!

Τα πρώτα συμπεράσματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη – Χθες είδε για πρώτη φορά το τζιπ!

Από την άλλη, η οικογένεια Αρναούτη, είναι αντίθετη με αυτό, θεωρώντας δεδομένο πως οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελιδης! Οι πραγματογνώμονες της οικογένειας έλεγξαν κι εκείνοι με την σειρά τους την Mercedes του τραγουδιστή κάνοντας της κυριολεκτικά φύλλο και φτερό, μαζί πάντα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ.Κωλλέτη, ο οποίος όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Youweekly.gr, είναι ειδικευμένος στα τροχαία δυστυχήματα!

Στην εκπομπή «Με το Καλημέρα», ο κ.Μαρακάκης, συνάδελφος δικηγόρος με τον κ.Κωλλέτη, δήλωσε πως είναι μεγάλες οι πιθανότητες η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα πριν την σύγκρουση να ήταν μεγάλη, ένα σενάριο που ακόμη δεν μπορούν να αποκλείσουν! Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως, και οδηγός να ήταν η Μίνα Αρναούτη – που δεν ήταν – η ασφαλιστική του τραγουδιστή είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίσει τα έξοδα της κοπέλας, από την στιγμή που νοσηλεύεται στην εντατική! Και τόνισε…. Σε περίπτωση που η οικογένεια Αρναούτη θέλει να πάρει κάποια αποζημίωση από την οικογένεια Παντελίδη, όπου η ασφαλιστική του τραγουδιστή σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο Παντελής οδηγούσε υπό της επήρεια αλκόολ, έχει κάθε δικαίωμα να μην δώσει την αποζημίωση επειδή παραβιάζονται ασφαλιστικές συμβάσης, οπότε θα πρέπει τα χρήματα που θα ζητηθούν να δοθούν από τους νόμιμου κληρονόμους του Παντελή Παντελίδη, την οικογένεια του δηλαδή!

Δείτε ακόμη: O δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη ξαναχτυπά: «Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα το όχημα…»- Συνεχίζει να είναι αντίθετος με την οικογένεια Παντελίδη

Δείτε ακόμη: Η Φρόσω, τα λευκά τριαντάφυλλα και η επίσκεψη στον τάφο του Παντελίδη! Όλη η αλήθεια…

loading...