Το Youweekly.gr, όπως σας ενημέρωσε από το πρωί στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα της νεαρής κοπέλας να νικήσει τον καρκίνο και αποφάσισε να προσφέρει όλα του τα έσοδα, για τον μήνα Φεβρουάριο, στο πιο γλυκό κορίτσι στην Ελλάδα, που πάσχει από καρκίνο στην καρδιά.

Απο ότι φαίνεται οι προσπάθειες μας έπιασαν τόπο και όλοι βρίσκονται στο πλάι της Ντένιας. Όπως ενημερωθήκαμε, η Ντένια Παράσχη ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική και μάλιστα με το πρωθυπουργικο αεροσκάφος! Η τεράστια αγάπη και το μήνυμα της απίστευτης Ζακυνθινής κοινωνίας έφτασε στις άκρες της γης, γιατί η Ντένια πρέπει να ζήσει! Σοβαρός κρίκος στην υπόθεση ο Βουλευτής μας Σταύρος Κοντονής. Μεγάλη είναι και η ευαισθητοποίηση των πολιτών οι οποίοι έσπευσαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπου ο πατέρας της κοπέλας έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό, για να συνδράμουν ακόμη και με λίγα ευρώ.

To Youweekly.gr συνεχίζει την προσπάθειά του για να ενισχύσει την Ντένια Παράσχη στον αγώνα της και σας ευχαριστεί για την στήριξη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντένια Παράσχη: Το Υouweekly.gr στηρίζει έμπρακτα! Όλα μας τα διαφημιστικά έσοδα για τον μήνα Φεβρουάριο θα πάνε στο γλυκό κορίτσι απο την Ζάκυνθο!!!

loading...