Αν το 2014 ήταν το έτος που όλος ο πλανήτης έμαθε να βγάζει selfies (ναι, ακόμα και οι μαμάδες μας!), το 2015 το φαινόμενο κορυφώθηκε και έγινε ο κανόνας. Αντί να δώσουμε το κινητό σε κάποιον που βρίσκεται δίπλα για να μας τραβήξει, ενώναμε τα πρόσωπά μας, τεντώναμε το χέρι κι ύστερα αναρωτιόμασταν ποια θα πατήσει το κουμπί!Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στον πλανήτη των celebrities.

Πολύ δύσκολο, βέβαια, να κλείσεις όλη τη celebrity χρονιά μέσα σε φωτογραφίες. Θα χρειαζόμασταν ώρες ολόκληρες, μέρες ίσως. Θα έμπαινε το 2016 κι εμείς ακόμα θα ψάχναμε…

Αντ’ αυτού κάναμε μια τυχαία, σχεδόν, επιλογή 12 εικόνων που μας άρεσαν. Εικόνες όμορφες, αστείες, παράξενες, αυτοσαρκαστικές και συγκινητικές, που έχουν το κάτι παραπάνω. 

Από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη λοιπόν μέχρι το cast του Zoolander 2, αυτές είναι μερικές από τις selfies που δεν θα ξεχάσουμε!

Μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής Oscar selfie, η Ellen Degeneres έφτασε μέχρι την Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Michelle Obama. Θα λέγαμε και εις ανώτερα, αλλά μάλλον δεν έχει παραπάνω…

Η Κylie Jenner δίνει support στον πατέρα της λίγο μετά την αλλαγή φύλου.

Πετώντας στο Ηράκλειο Κρήτης για την avant premiere της ταινίας του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνάντησε κάποιες θαυμάστριες. Ωραία μαλλιά!

Η Cara Delevingne συμβουλεύει και προειδοποιεί.

H Τaylor Swift βραβεύεται με Emmy και το χαίρεται με την ομάδα της.

Έκανε διάφορες προσπάθειες να γίνει λιγότερο βαρετός φέτος ο Justin Bieber. Μια από αυτές, ήταν και η πόζα του δίπλα στη Jennifer Aniston. Παραδόξως, κάνουν καλό ζευγάρι!

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: To ζεύγος Kim και Kanye, φτάνει δίπλα στη Hillary Clinton. Τα καλύτερα, υποθέτουμε, έρχονται.

Από τις σπάνιες φορές (πιθανόν και η μόνη) που η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε selfie απ’ το κρεβάτι της, κι ενώ μόλις είχε ταΐσει τη μπέμπα της.

Ο Oliver Rousteing, creative director της Balmain, σε μια underwater selfie.

Μια υπέροχη Μαίρη Συνατσάκη χωρίς μακιγιάζ.

Η Κylie Jenner δίνει support στον πατέρα της λίγο μετά την αλλαγή φύλου.

Η παράνοια η ίδια: Το cast του Zoolander 2, με τον Ben Stiller στη μέση, την τρελή παρέα του και μια Penelope Cruz που προσπάθησε πολύ να χωρέσει στη φωτογραφία και τα κατάφερε.

joytv.gr

loading...