Οι τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να έδειξαν οτι ο Παντελίδης εκείνο το μοιραίο βράδυ είχε καταναλώσει μια τεράστια ποσότητα αλκοόλ 2,72 mg/L, αλλά είχαν και ένα άλλο στοιχείο που ήταν εξαιρετικά ικανοποιητικό για την ηθική της οικογένειας Παντελίδη, αλλά και για τον ίδιο τον καλλιτέχνη και την υστεροφημία του. Τo στοιχείο αυτό ανέδειξε για πρώτη φορά με εντολή της οικογένειας ο Χαράλαμπος Λυκούδης, που με αυτή τη δήλωσή του σίγουρα θα συζητηθεί τις υπόλοιπες ημέρες. Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Παντελίδη μιλάει ανοικτά για το θέμα των ανρκωτικών…

«Πάντως, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον Παντελή Παντελίδη αποδεικνύουν οτι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, γεγονός που διαψεύδει τα κακόβουλα σχόλια ορισμένων χρηστών του διαδικτύου, με τα οποία επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομα του δημοφιλούς καλλιτέχνη», δήλωσε ο Χαράλαμπος Λυκούδης στη Real News.

Δείτε ακόμη: Οικογένεια Παντελίδη: «Η αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της» (Νέα στοιχεία)

Δείτε ακόμη: Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη για πρώτη φορά ομολογούν τι έγινε στο δυστύχημα με τον Παντελίδη. Διαβάστε αποκλειστικές δηλώσεις τους.

Δείτε ακόμη: Βόμβα! Δεν άνοιξαν ποτέ οι αερόσακοι στο τζιπ του Παντελίδη- Φωτογραφίες ντοκουμέντο

 

loading...