Ο χωρισμός τους προκάλεσε σεισμό! Το διαζύγιο των Λιάγκα Σκορδά έσκασε σαν βόμβα με τους δυο παρουσιαστές να δηλώνουν από κοινού πως δεν είναι πλέον μαζί. Η Φαίη μάλιστα μέσα από την εκπομπή της έκανε μια αποκάλυψη για το χωρισμό. (Δείτε εδώ τι είπε).

Σήμερα, καλεσμένη στο Happy Day η πρώην συνεργάτιδα του Πρωινού, η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου μίλησε για το πως ήταν οι σχέσεις του ζευγαριού πίσω από τις κάμερες πέρυσι που ήταν μαζί, αλλά και για το αν ήταν κάτι που οι ίδιοι περίμεναν, ενώ ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους έρχονταν με διαφορετικά αυτοκίνητα.

«Εντάσεις προφανώς και υπάρχουν όταν κάνεις μια εκπομπή που κάνει πρωταθλητισμό και υπάρχουν απαιτήσεις και ως προς εμάς και μεταξύ τους ενδεχομένως. Αλλά θεωρώ ότι και οι δύο είναι τόσο επαγγελματίες που σε εμάς τουλάχιστον δεν άφησαν να φανεί κάτι τέτοιο. Ακόμα και στο ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε πέρυσι με την εκπομπή και ήμασταν πραγματικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στη δουλειά έρχονταν όντως με διαφορετικά αυτοκίνητα, απλά επειδή είχε ραδιόφωνο ο Γιώργος το πρωί και έφτανε 10 παρά τέταρτο. Η Φαίη ήταν νωρίτερα εκεί να προετοιμάσει τα θέματα της εκπομπής και να ετοιμαστεί και η ίδια και επίσης έφευγε πιο αργά. Είναι από τις πιο εργατικές παρουσιάστριες, καθόταν αν προετοιμάσουμε τα θέματα της εκπομπής» ανέφερε η δημοσιογράφος η οποία είχε ζήσει από κοντά τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Λιώσαμε! Η Χριστίνα Αλούπη μας δείχνει για πρώτη φορά το νεογέννητο μωρό της!

Ποια Πρέλεβιτς; Αυτή είναι η νέα κούκλα σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη (Photos)

Εφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Νίκος Σαγιάκος

loading...