Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Βαγγέλης Περρής και φυσικά η κουβέντα δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες. Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, ο Βαγγέλης Περρής αποχώρησε από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Έτσι ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μη μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη κίνηση, αλλά και τη σχέση του με την παρουσιάστρια.

«Η εκπομπή ήταν μια παραγγελία απέναντι στη Ρούλα να κάνει ένα show συγκεκριμένο, διάρκειας δέκα εκπομπών. Η Ρούλα ζήτησε από τους ανθρώπους που ξέρει ότι σε αυτό το είδος κάτι γνωρίζουν να την βοηθήσουν.Εγώ είπα ότι θα πάω για δύο εκπομπές, τις κάναμε τρεις, τις κάναμε τέσσερις… Αυτό που είχα αναλάβει ήταν να το στήσω, είχα την επιμέλεια. Οι τέσσερις εκπομπές τελείωσαν την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει αυτό το δεκαπενθήμερο που βοηθά να γίνει η αλλαγή της σκυτάλης, που αυτό κάνουμε. Εγώ, αυτή την εποχή, όπως ξέρετε πολύ καλά, οι υποχρεώσεις με τραβάνε να πάμε στο νησάκι μας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει πως οι σχέσεις του μαζί της είναι άριστες και πως η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά. «Με τη Ρούλα είμαστε πολύ περισσότερο δεμένοι από ότι ήμασταν…» -Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έκτακτη είδηση! Διαλύεται η εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά!

«Να κάνει lifting για να…» – Απίστευτο ξεφτίλισμα στη Ρούλα Κορομηλά! Ποιος το είπε;

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το πρωινό που τρώει και έχασε δέκα κιλά σε έναν μήνα

loading...