Η Τζώρτζια Παναγή παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Tv Έθνος και μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, που ομολογουμένως είναι πολύ χαμηλά, αλλά και για το αν τελικά αποχωρεί από τους «Ξαναδέστε τους»…

-Τα νούμερα τηλεθέασης πως τα κρίνεις; Είναι χαμηλά…

«Δεν ξέρω τι ευθύνεται για αυτό. Ο Νίκος είναι άψογος επαγγελματίας, δίνει τον καλύτερο του εαυτό και προσπαθεί να μας βάλει στο concept. Σίγουρα η ιδέα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πριν από δυο χρόνια όταν υπήρχε το «Δέστε τους». Ήταν άλλη ομάδα. Δεν ξέρω όμως τι είναι αυτό στο οποίο οφείλονται τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής. Πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Τα σχόλια που παίρνουμε εμείς είναι θετικά, ενώ δεν υπάρχουν και συγκρίσεις με προηγούμενες χρονιές.»

-Εσύ τα παρακολουθείς τα νούμερα;

«Ναι και κάνουμε και συσκέψεις για να δούμε και τα θέματα. Σίγουρα είναι ένα γεγονός που θέλουμε να αλλάξει και ελπίζουμε στο καλύτερο.»

-Κυκλοφόρησε ένα σενάριο πως η εκπομπή ίσως κοπεί μετά το Πάσχα και θέλω να μου πεις αν ισχύει…

«Στην πραγματικότητα δεν θέλω να πιστεύω σε κάτι τέτοιο. Δεν το έχω ακούσει. Όταν είναι χαμηλά τα νούμερα μιας εκπομπής, σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοια σενάρια. Όμως το προσπαθούμε και θεωρώ πως είναι μια μπόρα που θα περάσει. Μας δίνει πείσμα να συνεχίσουμε πιο δυνατά.»

-Έπαιξε παρασκήνιο και γύρω από το όνομα σου. Κάποια στιγμή έφυγες, επέστρεψες στη συνέχεια σε κάποια μέρη της εκπομπής και τώρα σε βλέπουμε πάλι κανονικά. Τι ακριβώς συνέβη;

«Ο σταθμός δοκίμαζε διάφορα πράγματα στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει την εκπομπή. Δεν τέθηκε ζήτημα αποχώρησης μου. Τελικά κρατήθηκε το αρχικό concept με τους τέσσερις μας. Τώρα δεν ξέρω αν στην πορεία προκύψουν άλλες αλλαγές. Όχι με τα άτομα, αλλά με το concept της εκπομπής.»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανησυχία για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή: «Πρέπει να σας πω αντίο…» – Το βίντεο που προκαλεί σοκ…

Στα δικαστήρια Γιάννης Λάτσιος – Νάντια Μπουλέ! Ποιοι τους μήνυσαν και γιατί;

Ντροπή! Μας κούφανε η Έλενα Ράπτη! Διέψευσε κατηγορηματικά ότι….

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ