Επί σειρά ετών η Σοφία Αλιμπέρτη γνώρισε τεράστια επαγγελματική επιτυχία, έχοντας στραμμένα όλα τα φώτα πάνω της. Η ίδια επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από τα παραπάνω και να απολαύσει την προσωπική της ευτυχία μακριά από όλους και από όλα. Η Σοφία, τα τελευταία τρία χρόνια, ζούσε ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της, Μάνου Κουτσοφιού. Οι δυο τους είχαν βρει τον προσωπικό τους παράδεισο στην Πάρο όπου και διατηρούσαν μπαράκι στη χώρα του νησιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

3619_THEOFANOYS_ALIMPERTI_26112008Τα δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες «οργιάζαν» μιλώντας για ενδεχόμενο οριστικό χωρισμό. Και αν μέχρι πρότινος αυτή η εκδοχή της σχέσης φάνταζε ένα κακόγουστο αστείο, πλέον αποτελεί πραγματικότητα στις ζωές τους. Η Σοφία και ο Μάνος πέρασαν δύσκολα, η κρίση στη σχέση τους δεν άργησε να έρθει και παρόλο που πίστεψαν στη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν ο ένας στον άλλον πριν λίγο καιρό τελικά κατάλαβαν ότι τίποτα δεν μπορούσε να σώσει την κατάσταση!

Η Σοφία αποχώρησε από την κοινή επιχείρηση, ενώ άτομα του στενού τους περιβάλλοντος βρίσκουν αιτία στον χωρισμό, την ασυμφωνία χαρακτήρων.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λιώσαμε! Η σύζυγος του Νίκου Αλιάγα μας δείχνει πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές στην Σάμο με τα παιδιά…

Κόβει φλέβα για τον Σταρόβα! Η τρυφερή δημόσια αφιέρωση της συντρόφου του: «Δημήτρη, σαγαπώ!»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ