Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προκαλώντας ερωτήματα. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Καινούργιου η Μενεγάκη από την αρχή τον είχε πιστέψει πολύ, ωστόσο η λήξη αυτή της συνεργασίας είναι αμοιβαία. (Δείτε εδώ την κακή συμπεριφορά του Αλεξάνδρου στα παρασκήνια)

«Είναι ευγνόμων απέναντι στη Μενεγάκη» ανέφερε η Τζωρτζέλα. Μάλιστα ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει μια συμβουλή που του έδωσε η Μενεγάκη που τοπυ είπε  «μην είσαι επιπόλαιος και βιαστικός. ‘Ολα θα έρθουν στην ώρα τους σιγά σιγά». (Δείτε το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του)

Ωστόσο, στη συνέχεια η δημοσιογράφος ανέφερε πως οι ιθύνοντες του Alpha σκοπεύουν να κάνουν μειώσεις στις εκπομπές και έτσι ζητήθηκε από πολλούς να έχουν κάμια μείωση μισθού. Κάτι που προτάθηκε και στον Δημήτρη και μάλλον έπαιξε τον ρόλο του στη διάλυση αυτής της συνεργασίας. Δείτε στο βίντεο τι άλλο ειπώθηκε

[jwplayer_youtube src=»-zuTc2hzwjQ»]

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Κλάψαμε! Η επική αντίδραση της Βατίδου όταν άκουσε το όνομα του Κούγια: «Άσε τώρα τον…»

Το ομολόγησε! Το δημόσιο ξέσπασμα του Σταύρου Μαυρίδη μέσα από την ψυχιατρική κλικινή: «Ποια αυτοκτονία; Ήμουν σε κατάσταση μέθης»

«Rising Star»: Η τρυφερή έκπληξη στον διαγωνιζόμενο όταν ανέβηκε στη σκηνή -Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του

loading...