Τι ήταν να δηλώσει δημοσίως ο Απόστολος Γκλέτσος οτι έχει πάει με άντρα; Έπεσαν όλοι να τον φάνε! Η αποκάλυψή του κατακρίθηκε από πολλούς και σίγουρα σχολιάστηκε από όλα τα μέσα. Η Κατερίνα Στανίση, που μίλησε στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα», ρωτήθηκε πώς της φάνηκε η επίμαχη δήλωση και ηίδια δεν έκρυψε την έκπληξή της! Ούτε το γέλιο μπόρεσε να συγκρατήσει και είπε μοναδικές ατάκες απευθυνόμενη στον Απόστολο!

«Έλα τώρα! Δεν πιστεύω τέτοια πράγματα. Δεν του φαίνεται αυτό το πράγμα…Μην το ξαναπείς αυτό βρε! Θα γίνεις ρεζίλι. Δεν σου πάει. Είσαι πολύ άντρας εσύ για τέτοια!», τόνισε η τραγουδίστρια απευθυνόμενη στον Γκλέτσο..

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Στανίση ηταν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος «Τελεία», του Απόστολου Γκλέτσου.

Δείτε την αντίδραση της Κατερίνας Στανίση:

Δείτε ακόμη: Γκλέτσος στον Κωστόπουλο: «Έχω πάει και με άντρα!»- Ο απίστευτος διάλογος στην τηλεόραση! (Βίντεο)

Δείτε ακόμη: «Δηλαδή εμείς είμαστε βλάκες;»: Η απίστευτη αντίδραση του Λιάγκα στην αποκάλυψη του Γκλέτσου για τις σεξουαλικές του επαφές

Δείτε ακόμη: Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν στο πάνελ του Namaste για τον Γκλέτσο! Μαντέψτε ποιός ενέκρινε τη δήλωσή του!

Δείτε ακόμη: Ο Γκλέτσος ξαναχτυπά: «Οποιος αισθάνεται πολύ άνδρας, να κλειδωθούμε μαζί σε ένα δωμάτιο και…»

Δείτε ακόμη: Η αναστάτωση της Ελένης όταν άκουσε τη δήλωση του Γκλέτσου οτι έχει πάει με άντρες! Δεν φαντάζεστε πώς το σχολίασε!

loading...