Η απομάκρυνση και η επανασύνδεση της σχέσης του Παπακαλιάτη με τον Λαζόπουλο.

Αν και πολλές εικασίες είχαν γίνει, κανείς δεν έμαθε ποτέ τον ακριβή λόγο που ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Χριστόφος Παπακαλιάτης είχαν ψυχρανθεί ύστερα από μία φιλία ετών. Το σίγουρο είναι ότι υπήρξε ένα ρήγμα στις σχέσεις τους που είχε κρατήσει αρκετό καιρό, σύμφωνα με αποκλειτικές πληροφορίες του Youweekly.gr

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτή είναι η σχέση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Για πρώτη φορά στο youweekly.gr

Η επανασύνδεση ήρθε μέσω των κοινών διακοπών τους στην Πάρο. Ο Λάκης Λαζόπουλος είχα πάει πρώτος στο νησί και μετά από λίγες μέρες πήγε να τον βρει και ο Χριστόφορος. Περαστικοί που τους είχαν δει στα σοκάκια της Πάρου είχαν αποκαλύψει στο youweekly.gr, πως ήταν και οι δυο πολύ ευδιάθετοι και χαρούμενοι.

Τι είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλιά του συνέντευξη, για την σχέση του με τον Λαζόπουλο; 

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, στα χρήματα που έβγαλε από τη δουλειά του, τονίζοντας πως δεν αισθάνεται ενοχικά γι΄αυτό, αλλά και στη φάση που βρίσκεται η προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο. «Ναι, έχω κερδίσει χρήματα αλλά δεν αισθάνομαι καθόλου ενοχικά γι’αυτό, γιατί δούλεψα σκληρά».

Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr:

Δειτε ακόμη: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με…πυζάμες – Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Δείτε ακόμη: Δείτε το υπέροχο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Μοναδικές ιδέες για διακόσμηση!

 

loading...