Το ξέσπασμα του Άρη Καβατζίκη προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα χωρίς ρετούς από πρόσφατη εξόρμησή του στη θάλασσα στο περιοδικό ΟΚ!.

Μπορεί ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Αντ1 να αστειεύτηκε με τα στιγμιότυπα, τονίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό να απομακρύνει τα μικρά από την οθόνη, ωστόσο ο στενός του συνεργάτης και διευθυντής σύνταξης του Hello πήρε το λόγο και χαρακτήρισε τον τίτλο του περιοδικού τρας και κακόγουστο.

Δείτε ακόμη: Ο Λιάγκας ξεσκίζει την Μπαλατσινού on air για τις δηλώσεις της για τον Κωστόπουλο: «Κανένας δεν σε θυμόταν πριν τον Κωστόπουλο…»

«Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω λίγο αλλά θέλω να πω κάτι σοβαρό. Επειδή έχω κρατήσει πολλές φορές τα χέρια μου και τα άλλα περιοδικά και επειδή έχω κατηγορηθεί ότι έχω κάνει την εκπομπή… παραμάγαζο, είναι καλύτερα να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Υπάρχει πολλή κακεντρέχεια σε αυτό το χώρο. Είναι ο χειρότερος χώρος αυτός της δημοσιογραφίας. (…)

Δείτε ακόμη: Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο Γιώργος Λιάγκας σε αποκαλυπτική φωτογράφιση!

“Δε μου χωράνε τα ρούχα μου, έχω φτάσει τα 113 κιλά είναι για άλλου τύπου περιοδικό. Είναι τρας. Συγγνώμη, είναι το περιοδικό του ομίλου. Ας με απολύσουν…».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο, που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη: Ντοκουμέντο: ‘Οταν η Χειλουδάκη έτριβε το στήθος της στον Λιάγκα! Η μεγαλύτερη ξεφτίλα…(Video)

loading...