Την έσφαξε… και όχι με το γάντι. Πυρ και μανία έγινε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ακούγοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Πέτρο Κωστόπουλο χθες το βράδυ. Όταν ολοκληρώθηκε η προβολή του βίντεο ο Δημήτρης στον αέρα του «Πρωινού» εκτόξευσε ευθείες βολές εναντίον της παρουσιάστριας, κάνοντας αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα αλλά και τη συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της.

Ακούγοντας την μάλιστα να δηλώνει πως έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, ο Δημήτρης ξέσπασε. «Το γεγονός ότι παραδεχόμαστε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι παραγράφονται. Αυτό που έγινε τότε είναι ότι η Ναταλία προσπαθούσε να κάνει πάσα ένα θέμα και τη ρώτησε η Κωνσταντίνα να πάει να το παρουσιάσει. Η Ναταλία της είπε ότι θα το πασάρει πρώτα και θα πάει μετά και η Κωνσταντίνα πήγε επίτηδες κι επί τούτου για να της πει ότι «σε γράφω κιόλας» για να περάσει μπροστά και επιδεικτικά πριν κάνει την πάσα η Ναταλία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα όσα έχουν ακουστεί για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της Σπυροπούλου, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της παρουσίας, ο Δημήτρης άφησε σαφείς υπαινιγμούς πως της ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. «Υπήρχε μια ομίχλη τότε για τη συμπεριφορά της και το πως έφυγαν άνθρωποι… Για τα λεπτά θέματα που δεν θέλει να μιλήσει. Να μη λέμε μπράβο που έφτιαξε τη ζωή της και της ευχόμαστε. Υπάρχουν άνθρωποι που μένουν πίσω. Παλικάρια που πονούν», δήλωσε ο Ουγγαρέζος αποδεικνύοντας πλέον πως η σχέση του με τη Σπυροπούλου βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Δείτε στο βίντεο τι άλλες αποκαλύψεις έκανε ο Δημήτρης για την παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Σοφία Βογιατζάκη – Τι την έκανε έξω φρενών μπροστά στις κάμερες;

Έξω φρενών ο Ουγγαρέζος με ερώτηση του Αρναούτογλου στην Ηλιάκη- «Εγώ τσαντίστηκα…»

Η Αγγελική Ηλιάδη έγινε πιο ξανθιά από ποτέ – Το νέο της look που έκλεψε τις εντυπώσεις! Σας αρέσει;

loading...