Μόνο εκείνη ξέρει τι αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Δίχως να πει το παραμικρό σε κανέναν παρά μόνο στην οικογένειά της η κόρη της Άντζελας Δημητρίου Όλγα αντιμετωπίζει με θάρρος και αποφασιστικότητα ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο επηρεάζει την εξωτερική της εμφάνιση. Βλέποντας ωστόσο πολλούς κατά καιρούς να την βάζουν στο στόχαστρο και να τη σχολιάζουν για τα κιλά της ξεσπά.

Πρόσφατα μάλιστα η αγανάκτησή της χτύπησε κόκκινο γι΄αυτό και θέλησε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Η άλλη έχει να με δει τόσο καιρό και μου λέει πάχυνες!!! Ε ναι μαρή πάχυνα εσένα γιατί σε νοιάζει? Παλεύω με τον θυρεοειδή μου τόσα χρόνια και υπάρχουν περίοδοι στην ζωή μου που έχω παραπάνω άγχος με αποτέλεσμα να τρώω αλλά ο θυρεοειδής να υπολειτουργεί, στην τελική δεν θα απολογηθώ σε κανέναν!!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Αν και όπως παραδέχεται ο θυρεοειδής την ταλαιπωρεί ιδιαίτερα, η Όλγα με κόπο και προσπάθεια έχει καταφέρει να αδυνατίσει αρκετά αποκτώντας μια κομψή σιλουέτα.

dimmm

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Μου έδειχνε απαξίωση γιατί…»: Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεσπά εναντίον της Άντζελας Δημητρίου

Γιώργος Λιάγκας: Η δήλωση του για το «κόψιμο» της Ντορέττας που άφησε τους πάντες άφωνους

Σάλος άνευ προηγουμένου! Ξεφτιλίζουν τον Σφακιανάκη για τις δηλώσεις του σχετικά με τους πρόσφυγες: «Είναι ρατσιστής και…»

loading...