Η αγωνία της έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν το κρύβει. Παρότι ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές των γιατρών της, η υγεία της δεν έχει την αναμενόμενη βελτίωση. Όπως είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα η Ναταλία Γερμανού ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής φαρυγγίτιδα, η οποία την ανάγκασε να μείνει εκτός της εκπομπής της, καθώς έπρεπε να κάνει αφωνία.

Βλέποντας όμως  πως όσο καιρός περνάει η φωνή της δεν λέει να επανέλθει δεν κρύβει την ανησυχία της. Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα από το «NaMaSte» μίλησε ανοιχτά για την κατάστασή της. «Παιδιά να σας πω κάτι; Τι θα κάνω με τη φωνή που χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο και αν οι συνεργάτες της προσπάθησαν να κάνουν χιούμορ λέγοντας πως η βραχνιασμένη της φωνή είναι σέξι και πρέπει να την διατηρήσει, εκείνη δεν μπορούσε να ηρεμήσει. «Εγώ πάλι δεν χαίρομαι καθόλου να με ακούω. Όχι δεν πονάω, απλά δεν μπορώ να μιλήσω. Αν υπάρχει κανείς Ωριλά που μας βλέπει, θέλει να μου πει τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από αντιβίωση, κορτιζόνη αντισταμινικά και αφωνία; Όλα τα έκανα», τόνισε χωρίς να κρύβει την αγανάκτησή της. Δείτε στο βίντεο τη δημόσια έκκληση που έκανε ζητώντας βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η αποκάλυψη της Γερμανού για το «My Number One» που μας άφησε άφωνους – Έντεκα χρόνια το τραγουδάμε λάθος!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό: «Χρωστάω… Μου έχουν κόψει το ρεύμα»

Αποκάλυψη! Δείτε το επίσημο έγγραφο των ιστολογικών εξετάσεων του Παντελίδη – Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

loading...