Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Πυρ και μανία έγινε ο Βαλάντης στο τελευταίο live του «Your Face Sounds Familiar» εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του  στο «Super Freak» ως Ρικ Τζέιμς.

Τελειώνοντας το τραγούδι του κατευθύνθηκε φανερά εκνευρισμένος προς την κριτική επιτροπή λέγοντας πως η μουσική δεν ακουγόταν από τα ακουστικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, η «χαριστική βολή» δεν άργησε να έρθει όταν το μουστάκι του ξεκολλούσε συνέχεια. «Έφευγε και το μουστάκι! Γ@μω την πρόβα μου!», ανέφερε μεταξύ άλλων με την Μαρία Μπεκατώρου να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, επισημαίνοντάς του να είναι πιο κόσμιος με τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί.

Παρότι τα σχόλια που άκουσε από τους κριτές δεν ήταν αρνητικά, εκείνος δεν μπορούσε να ηρεμήσει, ενώ αν παρατηρήσει κανείς καθόλη τη διάρκεια του υπόλοιπου show δεν βρισκόταν στη θέση του, παρά μόνο επέστρεψε τη στιγμή της ψηφοφορίας. Δείτε το βίντεο τι ακριβώς έγινε και τα «Γαλλικά» του τραγουδιστή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτο ξέσπασμα για τον Βαλάντη και το YFSF: «Ατάλαντος βλάχος που δεν…» – Ποιος τα έχωσε δημοσίως στον τραγουδιστή;

Αποκάλυψη! Έγκυος παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ – Τι είπε για το φύλο του μωρού

Αποκάλυψη: Ο Παντελίδης απαγορευόταν να πίνει! Έπασχε από… Το νέο πόρισμα που σοκάρει!

loading...