Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες σήμερα το πρωί στις 8:20 σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Το αυτοκίνητο κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Όλα δείχνουν ότι  έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις μπάρες με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τον τραυματίσουν βαρύτατα. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Ο οδηγός του μοιραίου δυστυχήματος ήταν ο πασιγνωστος και αγαπητός σε όλους τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ο οποίος άφησε την τελευτάια του πνοή στην άσφαλτο. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν επίσης δυο γυναίκες. Η μία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η άλλη κοπέλα είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση και μπόρεσε και είπε στους αστυνομικούς την ταυτότητα του οδηγού. Όλα δείχνουν ότι  έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις μπάρες με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τον τραυματίσουν βαρύτατα.

Δείτε ακόμη: Ο Παντελής Παντελίδης απαντάει στην επίθεση που δέχτηκε για το τραγούδι με τους προσβλητικούς στίχους για την Κύπρο

Το youweekly.gr επικοινώσε από την πρώτη στιγμή με τον Ευαγγελισμό και μας είπαν ότι εκεί μεταφέρθηκε μόνο η γυναίκα που είναι σε άσχημη κατάσταση και δίνει μάχη με τη ζωή της και ο άντρας που κατάφερε και έδωσε τις πληροφορίες στην αστυνομία για το δυστύχημα.

Ο Παντελής Παντελίδης μεταφέρθηκε στο Ασκληπίο Βούλας όπου και άφησε την τελευτάια του πνοή. Το youweekly.gr επικοινώσησε με το νοσοκομείο χωρίς όμως να μας επιβεβαιώσει την ταυτότητα του πασίγνωστου τραγουδιστή.

Δείτε ακόμη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης!

 

loading...