Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στο περιοδικό People και έδωσε μια από τις πιο ειλικρινείς και όμορφες συνεντεύξεις του. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν σε σχέσεις του ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τον χωρισμό του με την Χριστίνα Κοντοβά.

«Δεν θέλω να μιλάω πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται για αυτό το θέμα. Ήταν μια απόφαση που καλώς έγινε γιατί προφανώς η σχέση δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Κάποια πράγματα στη ζωή δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Παίρνεις μια απόφαση γιατί την πιστεύεις και την κρατάς. Ήταν μια σχέση που είχε κάνει τον κύκλο της».

Λίγο μετά το χωρισμό, το  καλοκαίρι δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που έδειχνε τον Αλέξανδρο και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου– δημοσιογράφος του Alpha – ζευγάρι στην Πάτμο. Δεν δημοσιοποιήθηκε λίγο γρήγορα; «Δεν δημοσιοποίησα τη σχέση. Κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία χωρίς να το ξέρουμε. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρυφτείς από τη στιγμή που έγινε γνωστό».

Είναι ευτυχισμένος; «Είμαι σε μια σχέση η οποία έχει πολλή αγάπη και για πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά το γάμο. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος και κάποιες λιγότερος (για να σκεφτείς τον γάμο). Η κάθε σχέση διαφορετική, δεν υπάρχει συνταγή. Αν κάτι είναι δυνατό δεν μπορείς να το ελέγξεις με τη λογική. Πρέπει να κάνεις delete στο παρελθόν και να προχωρήσεις με αυτό το καινούργιο που έχεις στη ζωή σου.  Στις σχέσεις δεν πρέπει να κουβαλάς αυτά που έχεις κάνει ή που σου έχουν κάνει».

Πως προέκυψε η διάθεση για οικογένεια; «Έχει να κάνει και με τα χρόνια αλλά και με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Όταν είναι κατάλληλος, τα πράγματα γίνονται με ένα μαγικό φυσιολογικό τρόπο χωρίς αντιστάσεις, ερωτηματικά και περίσκεψη.  Όταν είσαι στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σου οι αποφάσεις πρέπει να είναι κάθετες. Πρέπει ο άντρας να παίρνει αυτές τις αποφάσεις . Να τις κοινοποιεί στον άλλον και αν θέλει και ο άλλος να ακολουθήσει καλώς. Αλλά δεν μπορώ τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μου αρέσουν οι ντόμπρες καταστάσεις. Και να σου πω κάτι; Παλιότερα είχα το θέατρο πολύ ψηλά. Τώρα ναι μεν εξακολουθεί να είναι σημαντικό αλλά βλέπω ότι και η ζωή είναι πιο σημαντική. Τι να σου πει μια επιτυχία αν δεν μπορείς να τη μοιραστείς;»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άγριο κράξιμο σε Μενεγάκη: «Να πάει σπίτι της να φτιάξει τα μαλλιά της που είναι σαν…»

Σαν παραμύθι! Δείτε πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού Χρηστίδου-Μαραντίνη -Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μας ενθουσίασε (Photos)

Την έδωσε στη ψύχρα! Η ατάκα του Μουτσινά on air για την εγκυμοσύνη της Ηλιάκη: «Είδα τον υπέρηχο και…»

loading...