Έχει γράψει τη δική της ιστορία στις δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, έχοντας μείνει στην ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που ίδρυσε γραφείο τύπου ποδοσφαιρικής ομάδας (του Ολυμπιακού) το οποίο διηύθυνε για 10 συναπτά έτη, πριν πάρει μετεγγραφή στον ΑΝΤ1 τη χρονιά που το κανάλι βγήκε στον αέρα (1989) όπου έμεινε για άλλα 10 χρόνια. Σήμερα η Λόλα Νταϊφά είναι διευθύντρια δημοσίων σχέσεων στο Star και θυμάται περιστατικά από τη ζωή της, μιλώντας στο περιοδικό People. Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως εργαζόμενη μητέρα, εξηγεί: «Για την Έλγκα, παρόλο που έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι, ήμουν πολύ εκεί. Σκέψου πως κάθε χρόνο παίρναμε δύο πακέτα σχολικών βιβλίων. Το ένα ήταν της Έλγκας (σ.σ. της κόρης της), το άλλο το είχα μαζί μου στο γραφείο. Κάθε απόγευμα διαβάζαμε μαζί από το τηλέφωνο. Εκείνη στο σπίτι, εγώ στη δουλειά. Ποτέ δεν θα μπορέσω να ξέρω, βέβαια, αν όντως είχε διαβάσει ή αν έκλεβε ματιές!».

1 daifa

Παραδέχεται πάντως πως δεν ήταν μια κλασική μαμά και σύζυγος. «Ποτέ δεν μπορούσα να με φανταστώ κλεισμένη όλη μέρα σε ένα σπίτι, να μαγειρεύω, να πλέκω. Δεν ονειρευόμουν καν να κάνω παιδιά, παρόλο που σήμερα η Έλγκα είναι το χαμόγελο και το στήριγμά μου σε κάθε στιγμή. Δεν ήταν όμως το ζητούμενό μου η οικογένεια. Είχα άλλα όνειρα. Μικρή ήθελα να γίνω καπετάνιος. Αυτό ήταν που ήθελα πολύ. Λατρεύω τη θάλασσα. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο να το πετύχω».

Στο γάμο της η Λόλα Νταϊφά δεν φόρεσε καν νυφικό. «Γενικώς ήμουν κατά του γάμου, δεν με ενδιέφερε» παραδέχεται. «Στο γάμο μου δεν φόρεσα νυφικό, αλλά ένα μπλε σαξ ταγέρ κι ένα λουλουδάκι στα μαλλιά. Δεν μπορούσα να με φανταστώ ως νύφη-μπομπονιέρα. Πριν από λίγο καιρό είχα πάει σε ένα ατελιέ με νυφικά και σκεφτόμουν πώς θα ήταν αν είχα φορέσει ένα τέτοιο κι εγώ, μπορεί και να μου πήγαινε. Αλλά τότε δεν είχα θελήσει να το βάλω. Να σκεφτείς ότι ο γάμος μου είχε μόλις επτά καλεσμένους. Για το σύζυγό μου ήταν ο δεύτερος γάμος, ούτε και εκείνον τον ενδιέφερε η “γιορτή”». Πάντως, ο γάμος που έκανε με τον σκηνοθέτη και κριτικό κινηματογράφου Ίωνα Νταϊφά ήταν θρησκευτικός. «Πιστεύω στον Θεό και ενοχλούμαι με όσους αντιδρούν στο δικαίωμα να πιστεύει κάποιος. Δεν σε αναγκάζω να πιστεύεις αυτό που πιστεύω, αλλά έχω το δικαίωμα να πιστεύω αυτό που θέλω, εφόσον μου δίνει δύναμη», είπε στο People.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Στόλισε η Ελένη Μενεγάκη! Δείτε την με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά τους μπροστά από το δέντρο!

Δεν κρύβονται πια! Η έξοδος την Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον σύντροφο της! Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η γκάφα της Σπυροπούλου που κούφανε τους συνεργάτες της! Κόντεψε να κάψει το σπίτι της! (video)

loading...