Σε περίπτωση που δεν θυμάστε να σας θυμίσουμε λοιπον…

Ο Γιώργος Λιάγκας, στον αέρα της εκπομπής του, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν τον γιο τους «άσχημο»… Ο παρουσιάστης έγινε έξω φρενών και είπε χαρακτηριστικά: «Δηλαδή εγώ μπήκα χθες και έχουν ανέβει κάποιες φωτογραφίες -με mozaik βέβαια- από το ταξίδι που κάναμε στη Disneyland το Σαββατοκύριακο με τον Γιαννάκη και λέει “Πω πω! Τι άσχημο παιδάκι είναι αυτό”! Δηλαδή πόσο σκ…τόψυχος πρέπει να είσαι για να λες ένα παιδάκι ότι είναι άσχημο; Ο καθένας το παιδί του το βλέπει για το ωραιότερο…»

Πόλεμος δίχως τέλος! Η νέα σελίδα της Φαίης Σκορδά και η κατακραυγή των θαυμαστών του Παντελίδη!

Ωστόσο, σήμερα στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, «Αποκαλυπτικά», σχολίασαν αυτό το ξέσπασμα και η Αλεξάνδρα Τσόλκα δεν του χαρίστηκε καθόλου! Την συγκεκριμένη γυναίκα όλοι την θαυμάζουμε για τον λόγο της και την τόλμη της να λέει τα πράγματα με το όνομα τους! Έτσι λοιπόν, με πολύ ευγένεια πάντα, έσκισε με τον γάντι δημοσίως τον παρουσιαστή λέγοντας: «Έχω να πω το εξής… Επειδή οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες και ήταν και πιο πριν δύσκολα, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο! Κάποιοι άνθρωποι, όπως ο συγκεκριμένος, χαίρουν αρκετά χρήματα που δεν έχει ο υπόλοιπος ελληνικός λαός, δόξα, κύρος, αγάπη, αναγνώρισης από αυτόν τον κόσμο, καλό θα είναι λίγο η γκρίνια και αυτό το παράπονο να μαζευτεί πια… Αν σε ενοχλούν κάποια περιοδικά τα οποία δεν έχουν έδρα και κάποια site…πόσο να σε ενοχλούν όλα αυτά στην ζωή σου και εξεγείρεσαι και φωνάζεις… εσένα ο οποίος είσαι ο πρώτος ο οποίος λες για τα παιδιά των άλλων… Π.χ ο κύριος Λιάγκας θυμάμαι με την Πάολα, που είχε πάρει την κόρη της στο μαγαζί, που το παιδί πήγε μια φορά στην δουλειά της μάνας της, έγινε ολόκληρο θέμα! Εγώ δεν είδα κανέναν δημοσιογράφο, Μέσο που τιμά την δουλειά αυτή που κάνουμε να ασχολείται αν είναι όμορφα τα παιδιά του καθενώς! Ψάχνουνε να βρούνε….»

Δείτε ακόμη: «Αν δεν γινόταν το μοιραίο δεν…»: Ο Περρής τα λέει έξω από τα δόντια για τις δηλώσεις Σκορδά για Παντελίδη!

Δείτε ακόμη: Το παραμορφωμένο πρόσωπο της Καινούργιου από το photoshop και το στήθος που είναι έτοιμο να ξεχειλίσει!

Δείτε ακόμη: Ο Νίκος Σαμοΐλης για πρώτη φορά μιλάει για την σχέση του με την Αννίτα Πάνια!

loading...