Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα το παραδέχτηκε χωρίς κανέναν απολύτω ενδοιασμό!

Ο λόγος για την Στεφανία Γκουρνέλου, που δήλωσε δημόσια πώς έφυγε από μια σχέση ένα βήμα, κυριολεκτικά, πριν τον γάμο. Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω: 

Νιώθει πάντα καλά με την εικόνα της; «Πάντα καλά; Δεν υπάρχει αυτό. Είμαι φύσει καταθλιπτικό άτομο. Είμαι αψυχολόγητη τελείως. Έχω τεράστιες μεταπτώσεις στη διάθεσή μου. Δηλαδή μπορεί να γελάμε και να περνάμε ωραία και στο καπάκι να μην μπορώ να μιλήσω. Να θέλω να κλειστώ στο σπίτι μου».

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της; «Έχω φύγει από σχέση λίγους μήνες πριν από τον γάμο. Ήταν όλα προγραμματισμένα, κλεισμένη ημερομηνία. Είχα διαλέξει νυφικό μέχρι και παπούτσια. Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο ένιωσα πολύ δυνατά συναισθήματα. Αλλά περνώντας τα χρόνια, κατάλαβα ότι πήρα μια ώριμη απόφαση.

Ποιος τύπος άνδρα πιστεύει ότι θα την κάνει να μην το ξαναβάλει στα πόδια; «Έλα μου ντε. Μάλλον ένας άνδρας που τα έχει βρει με τον εαυτό του. Αυτός που ξέρει τι θέλει από τη ζωή του και θα με πείσει γι’ αυτό. Δίνω μεγάλη βάση στο να είναι επίσης σοβαρός».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Την κούφανε! Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη από την κόρη της!

Θυμάστε την μικρή χορεύτρια που πρωταγωνιστούσε σε όλα τα βίντεο κλιπ της Sia; Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα!

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στους δέκτες μας! Πρεμιέρα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1!

 

 

loading...