Στο αστυνομικό τμήμα ετοιμάζεται να οδηγηθεί η διάσημη τραγουδίστρια, αφού η Scotland Yard ξεκινάει ειδικές έρευνες για το πώς κατάφερε να μετατρέψει το αυτοκίνητο της σε περιπολικό της αστυνομίας, κάτι που είναι παράνομο.

Αν και έφτασε στο «Ο2 Arena» με μοτοσικλέτα καθώς μένει στο δυτικό Λονδίνο, μετά το τέλος της συναυλίας της και θέλοντας να αποφύγει το μποτιλιάρισμα, επινόησε αυτό το τέχνασμα, που τη φέρει αντιμέτωπη με τον νόμο.

Η Μadonna λογάριαζε όμως χωρίς τους παπαράτσι, που απαθανάτισαν την αναχώρησή της από το στάδιο, με τη βοήθεια ενός αυτοκινήτου που έμοιαζε με περιπολικό, λόγω των ειδικών πολύχρωμων σημάτων φωτός που έφερε στο παρμπρίζ, αλλά δεν ήταν.

«Κανένας δεν κινούνταν, τότε ξαφνικά υπήρξε μια αναταραχή και είδα φώτα να αναβοσβήνουν, ενώ άκουσα μια κόρνα. Τότε είδα το αυτοκίνητο και νομίζαμε ότι πρόκειται για μυστικό αστυνομικό. Κόρναρε ώστε όλα τα αυτοκίνητα να τον αφήσουν να περάσει. Κάποιοι οδηγοί πραγματικά ενοχλήθηκαν. Κοίταξα μέσα στο αυτοκίνητο και είδα την Μαντόνα», είπε ένας εκ των θαυμαστών στη βρετανική εφημερίδα «Sun».

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, τα περιπολικά χωρίς διακριτικά δεν διαθέτουν φώτα που αναβοσβήνουν, ενώ η εγκατάσταση τέτοιο είδους φώτων στα αυτοκίνητα αποτελεί τροχαία παράβαση και επισύρει έως έξι μήνες φυλάκιση για πλαστοπροσωπία αστυνομικού! Μάλιστα, εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε ότι η Μαντόνα θα ελεγχθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως υπέπεσε στην παραπάνω παράβαση…

loading...