Για τον τρόπο «λειτουργίας» του Εθνικού Θεάτρου, τα κακώς κείμενα και τον τρόπο επιλογής των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στις παραγωγές του μίλησε με σκληρά λόγια ο γνωστός ηθοποιός.

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Χρήστος Σαπουντζής. Ο ηθοποιός έκανε ένα οργισμένο post στο Facebook, όπου τα χώνει στους αρμόδιους και μιλά σκληρά για τα στημένα παιχνίδια τους:

«Διάβασα το cast της «ΛΥΣΙΣΤΡΆΤΗΣ», του «»»Εθνικού Θεάτρου»»»»» (τα πολλά εισαγωγικά δεν είναι τυχαία). Εξαιρετικό!!!! Όλοι πολύ άξιοι συνάδελφοι! ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: την ΟΝΤΙΣΙΟΝ τι την κάνατε?? Γιατί σύρατε τόσα κορίτσια σε αυτή την σκληρότατη δοκιμασία?? Γιατί δώσατε ελπίδες ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με την καινούρια διοίκηση?? Ελεεινές περιπτώσεις ανθρώπων….αλλά κ@υλ@ντίσανε καλά με τα κορίτσια, οι άντρακλες που έκαναν την οντισιόν, απ ότι έμαθα…καλά μπερκέτια…θα αποσύρω και το βιογραφικό που έστειλα για την οντισιόν του Οιδίποδα….τα στημένα παιχνίδια βάλτε τα στον επιδέξιο κ@λο σας…»

Δείτε το Post που έκανε στο Facebook:

sap

Δείτε ακόμη: Άστραψε και βρόντηξε ο Ρήγας για την Παναγιωτοπούλου με νέα επίθεση: «Αν δεν ανακαλέσει…»!

Δείτε ακόμη: «Όταν ο Αυτιάς έπαιρνε 50.000 € το μήνα και εγώ 1500 δεν μπορούσα να κάνω το μα@λ@κα!»: Ποιος κορυφαίος δημοσιογράφους το είπε;

Δείτε ακόμη:Απίστευτο περιστατικό: Θεσσαλονικιός κρέμασε την τουρκική σημαία στο μπαλκόνι του παραμονή της 25ης Μαρτίου!

loading...