Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει ο Σωτήρης Καλυβάτσης μένει στο σκάφος του.

Δείτε ακόμη: Λιάγκας εναντίον Στιβακτάκη: «Επειδή εγώ είμαι άντρας θα του απαντήσω…» – Η ένταση μετά τις δηλώσεις του Κρητικού!

kalibatsis

Δείτε ακόμη: «Είναι κρίμα για την εικόνα της που δεν…»: Ποιος «καίει» την Μενεγάκη; – Αποκάλυψη στενού συνεργάτη της!
«Ήρθα με το σκάφος από τη Θεσσαλονίκη και το σκάφος μου είναι το σπίτι μου. Το έχω έξω από τη θάλασσα εδώ κι ενάμιση χρόνο, γιατί πρέπει να επισκευαστεί. Ήταν καιρό στη θάλασσα, τώρα είναι στη στεριά και με φιλοξενεί εδώ ένας φίλος από τη Θεσσαλονίκη, που όταν ήρθε στην Αθήνα εκείνος, μετά από μένα, έμενε στο σκάφος μου, παρέα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι οι φίλοι και οι κανονικοί άνθρωποι» τόνισε στο Λοιπόν.

Δείτε ακόμη: Τα σχόλια της Τσιμτσιλή για την Μπαλατσινού on air και η αντίδραση του Παπανώτα: «Ειδικά η εκπομπή μου την Τζένη την έχει…»

-Υπάρχει κάτι που να θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου, που το περιμένεις;

«Τι να περιμένω; Έτσι όπως είναι, όλοι περιμένουμε κάτι. Φοβάμαι ότι είμαστε σε μια κατάσταση που νομίζουμε ότι όλο αυτό που γίνεται είναι κάτι σαν μια πλάκα που μας κάνουν και αύριο μεθαύριο θα πάρουμε διακοποδάνεια, γαμοδάνεια… θα ξαναρχίσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Αν δεν καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε τέτοια ελπίδα για τα επόμενα 30 με 50 χρόνια… Δεν γίνονται συνολικά βήματα από όλους εμάς για τη χώρα μας για να πάμε σε κάτι καλύτερο. Έχει να κάνει με τον τρόπο που ζούμε και τα μυαλά που κουβαλάμε

Δείτε ακόμη: Τηλεφωνική παρέμβαση Μαρίας Ιωαννίδου στο ΦΜ Live: «Φώτη, δεν ντρέπεσαι λίγο…»

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ