Είναι χείμαρρος! Δίνει σπάνια συνεντεύξεις, μα όταν το κάνει οι απαντήσεις του είναι κορυφαίες. Ο λόγος για τον Τζίμη Πανούση, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα έκανε την παραπάνω δήλωση! Ρωτήθηκε για τους ομοφυλόφιλους και κατέληξε να μιλάει για τον Απόστολο Γκλέτσο, τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Βουτσά! Δείτε πώς τα συνδύασε:

«Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τους ομοφυλόφιλους; Δηλαδή εγώ αν είχα βίτσιο να γλείφω τις μασχάλες της άλλης χρειάζεται και κρατική έγκριση για να το κάνω; Ο άλλος θέλει να τον παίρνει, χρειάζεται και χαρτί για να τον δεχτεί ο παπάς και ο μπάτσος, τι να πω; Εγώ ασχολούμαι με τα αστρολογικά και έχω καταλάβει τι γίνεται. Η Ελλάδα είναι σαν εμένα: Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό και έχουμε ανάδρομο Ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα έρχονται ανάποδα. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Περιμέναμε να παντρευτεί ο Παντελίδης, να αποχαιρετήσουμε τον Βουτσά και να χαιρόμαστε με τον εθνικό μας επιβήτορα, τον Γκλέτσο. Κοιτάξτε τι έγινε: Αποχαιρετήσαμε τον Παντελίδη, παντρέψαμε τον Βουτσά και το γλεντάει με την όπισθεν, κατά δήλωσή του, ο Γκλέτσος», είπε ο Τζίμης Πανούσης.

Δείτε ακόμη: «Η Τζολί δεν πλένεται και ο Αλέξης ενοχλήθηκε από τη μυρωδιά της!»: Το επικό σχόλιο του Τζίμη Πανούση για την κορυφαία συνάντηση!

Δείτε ακόμη: Η αφοπλιστική απάντηση της Λάσκαρη για τις δηλώσεις του πρώην γαμπρού της, Απόστολου Γκλέτσου!

Δείτε ακόμη: Ο Γκλέτσος ξαναχτυπά: «Δεν ήταν μόνο μια…» : Πόσες φορές έχει πάει με άντρα;

 

loading...