Παραπάνω από 9 μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη και ακόμη τα ερωτηματικά είναι πολλά με την οικογένεια του καλλιτέχνη να υποστηρίζει πως δεν οδηγούσε εκείνος. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η οικογένεια Παντελίδη ετοιμάζεται να στείλει μηνύσεις… Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso οι γονείς του Παντελή Παντελίδη έχοντας πλέον μια σειρά από στοιχεία στα χέρια τους θα κινηθούν νομικά.

Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά. Η απόστασή του από τα πεντάλ του οχήματος δεν ήταν παρά μόνο 48 εκατοστά και αυτό λέει πολλά.

Ç ÏÉÊÏÃÅÍÅÉÁ ÐÁÍÔÅËÉÄÇ ÓÔÏ ÁÓÊËÇÐÅÉÏ ÂÏÕËÁÓΎστερα και σε ό,τι αφορά στην ταχύτητα του οχήματος η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε το όχημα να έχει ταχύτητα άνω των 118 χιλιομέτρων όπως υποστηρίζει η έκθεση, αλλά 80 χιλιόμετρα. Σε διαφορετική περίπτωση το όχημα θα είχε φτάσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα είχαμε θρηνήσει πολλά περισσότερα θύματα.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή παράλληλα έχει στοιχεία που δείχνουν ότι εάν οι μπάρες ήταν στο σωστό ύψος και συντηρημένες κατάλληλα το όχημα δεν θα είχε ανατραπεί, ενώ η κακή τους κατάσταση θα είχε κρατήσει το βάρος, δε θα έσπαζαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σαν παραμύθι! Δείτε πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού Χρηστίδου-Μαραντίνη -Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μας ενθουσίασε (Photos)

Άγριο κράξιμο σε Μενεγάκη: «Να πάει σπίτι της να φτιάξει τα μαλλιά της που είναι σαν…»

Την έδωσε στη ψύχρα! Η ατάκα του Μουτσινά on air για την εγκυμοσύνη της Ηλιάκη: «Είδα τον υπέρηχο και…»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ