Το βάρος της ήταν η αιτία να βρεθεί στο στόχαστρο. Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει τα επικριτικά σχόλια που άκουσε εξαιτίας των κιλών της, αφού όπως παραδέχτηκε δέχτηκε άγριο ρατσισμό. «Ήταν το χειρότερο bullying που έχω υποστεί στη ζωή μου. Ακόμα θυμάμαι τα κολάζ που έφτιαχναν με το πώς ήμουν είκοσι χρόνια πριν και το πώς είμαι τώρα. Σαν την ωραία της ημέρας που έγινε η άσχημη της νύχτας. Το Internet έχει απίστευτη δύναμη, όλα τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα. Στην αρχή προσπάθησα να το δω χαλαρά και με χιούμορ, έλεγα στον εαυτό μου πως ακόμα μετράω και γι’ αυτό ασχολούνται μαζί μου. Κατόπιν κοιτώντας προσεκτικά τη φωτογραφία μου, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν ήθελα να ποζάρω στο φακό, συνειδητοποίησα πως είχα παραμορφωθεί πολύ, δεν θύμιζα σε τίποτα την παλιά μου εικόνα, ταρακουνήθηκα, έπαθα σοκ και έτσι μπήκα στη διαδικασία να κάνω δίαιτα και να χάσω κιλά», εξομολογείται η Ελευθερία Ρήγου στο People.

Αν πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αυτήν την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, λίγοι είναι εκείνοι που γνώριζαν πως η ηθοποιός είχε φτάσει στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας. Η Ελευθερία μιλώντας πρώτη φορά γι΄αυτό αποκάλυψε πως έφτασε να ζυγίζει 48 κιλά και ένιωθε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.  Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θέλει να αδυνατίσει ξανά τόσο πολύ.

«Δεν θέλω όμως με τίποτα να επιστρέψω στην ανορεκτική μου σιλουέτα, πέταγαν τα κόκαλά μου, δεν φαινόμουν υγιής. Υπάρχουν τόσοι ρόλοι που παίζονται από γυναίκες με πληθωρικές σιλουέτες και αυτούς θα ήθελα να μου προτείνουν. Δεν πρέπει να είμαστε όλες το ίδιο, με μπούκλες, τρέσες και μπότοξ. Εγώ είμαι διαφορετική», τονίζει. Ενώ συμπληρώνει πως «ζύγιζα μόλις 48 κιλά, δεν προλάβαινα να φάω, να κοιμηθώ. Ήμουν σε δύο σίριαλ, ένα καθημερινό και ένα εβδομαδιαίο, έκανα παράλληλα και θέατρο. Ένας φρενήρης ρυθμός που δεν τον άντεξα και κάποια στιγμή κατέβασα ρολά».

Τότε μάλιστα και ενώ περίμενε τη στήριξη των συνεργατών της, εκείνοι της γύρισαν την πλάτη. «Μια ημέρα είχα γύρισμα και δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου και να πάρω τηλέφωνο να ειδοποιήσω πως δεν μπορούσα να πάω. Τελικά, με τα χίλια ζόρια τα κατάφερα, τους εξήγησα τι μου συνέβαινε, ζήτησα συγνώμη από την παραγωγή και εκείνοι, αντί να με καταλάβουν και να με αφήσουν λίγο να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ, με απέλυσαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Γενικά, ο χώρος μου είναι πολύ σκληρός. Μου έχει δώσει αμέτρητες πίκρες», δηλώνει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραγίζει καρδιές η Ελευθερία Ρήγου – Η μάχη της με την κατάθλιψη και τα παραπανίσια κιλά

Ανατριχιαστικό! Έβαψαν αυγά με το όνομα του Παντελίδη – Το μαύρο Πάσχα της οικογένειας του τραγουδιστή

Έκπληξη! Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Τσιμτσιλή άναψε φωτιές- Το γλυκό μήνυμα της παρουσιάστριας για το παιδί

loading...