Ζει στο συγκεκριμένο σπίτι, στην περιοχή Ντράφι από τα εφηβικά του χρόνια, τότε που όλα ήταν ανέμελα. Ο Πέτρος Κουσουλός ανοίγει στο Youweekly.gr για πρώτη φορά το ανακαινισμένο πατρικό του και μας αποκαλύπτει …

Βλέπουμε το σπίτι σου. Τι είναι για σένα αυτό το σπίτι;
Ζω εδώ από 16 χρόνων, από τότε μου μετακόμισα με τους γονείς μου από τον Άλιμο. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αναμνήσεις εφηβικών χρόνων, τότε που ζούσα χωρίς άγχη και επαγγελματικές ανασφάλειες.

Ποια είναι η αγαπημένη σου γωνιά;

Εδώ που κάθομαι τώρα και σου μιλάω, στον καναπέ μου. Εδώ κάθομαι και αφήνω πίσω την ένταση της καθημερινότητας, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας τηλεόραση.

Είσαι από τους ανθρώπους που γενικότερα ανοίγουν το σπίτι σε φίλους;

Πάντα. Λατρεύω να μαζεύεται κόσμος σπίτι μου. Να κάνω barbeque με τους φίλους μου και να περνάμε καλά. Νομίζω πως αυτή είναι η ουσία. Τι να το κάνω να έχω έναν χώρο και να τον έχω κλειδωμένο; Η ουσία είναι να το μοιράζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς. Το σπίτι δεν είναι άβατο.

Η δημοσιογραφία πώς μπήκε στη ζωή σου;

Από πολύ μικρός. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι με ένα μαγνητοφωνάκι στο χέρι και μια γραφομηχανή. Ήταν το μόνο πράγμα που με γέμιζε.


Γενικότερα σου ήρθαν εύκολα τα πράγματα;

Όχι, τίποτα δεν μου ήρθε εύκολα. Ουδέποτε είχα κάποιον να με σπρώξει ούτε κάποιο μπάρμπα στην Κορώνη, ώστε να με τοποθετήσει. Δεν ανήκα ποτέ σε κανένα κίνημα ούτε έδινα σημασία στις δημόσιες σχέσεις.

Και η τηλεόραση;

Με έναν μαγικό τρόπο. Χτύπησε το τηλέφωνο από τη Ρούλα Κουσκουρή και μου είπε να συνεργαστούμε στην εκπομπή στο Alter. Έκανα ένα δοκιμαστικό και μπήκα στον χώρο της τηλεόρασης.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 25/01, μόνο με 1,5 €

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε μία σπάνια έξοδό τους…Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σε άσχημη κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη: Ο εκνευρισμός και ο ρόλος του Μάκη Παντζόπουλου! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

«Γλείφω την Φαίη!» – Η ατάκα συνεργάτη της Σκορδά στον αέρα της εκπομπής που σίγουρα δεν έπρεπε να ακουστεί! Ποια η αντίδραση της παρουσιάστριας;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ