Η μητρότητα την κάνει να λάμπει. Στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της μπέμπας της απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με το χαμόγελο στο πρόσωπό της να μαρτυρά την απέραντη ευτυχία που βιώνει.

392674

Μόλις σαράντισε, η ηθοποιός χωρίς τον σύντροφό της Φώτη Μπενάρντο, αλλά με την “πριγκίπισσά” της βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απολαμβάνοντας την πρώτη τους κοινή βόλτα. Κρατώντας το καρότσι της μικρής περιπλανήθηκαν στους διαδρόμους με την Πηνελόπη ως κλασική χαζομαμά να μπαίνει σχεδόν σε όλα τα καταστήματα με μωρουδιακά είδη, ψωνίζοντας από φορμάκια μέχρι παπουτσάκια και καλτσάκια.

392678

Η ίδια δεν πήρε στιγμή τα μάτια της από την μπέμπα, κάνοντάς της γκριμάτσες και στέλνοντάς της αγαπησιάρικα φιλιά. Πιο ευδιάθετη από ποτέ και έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης απολάμβανε τις ευχές των περαστικών, δείχνοντας να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. “Το παιδί μου είναι όπως το έχω φανταστεί. Το μωρό μου είναι ήσυχο, τρώει δεν κάνει φασαρία”, είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό.

392679

loading...