Είναι γνωστό πως έχει ξεσπάσει ένας μικρός πόλεμος μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και της Ζήνας Κουτσελίνη… Ο λόγος είναι η στήλη των «Ξαναδέστε τους» όπου σχολιάζουν ρούχα και κάθε φορά που είναι η σειρά της Ζήνας την περνάνε από 40 κύματα! Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι κάτι που η παρουσιάστρια δεν το ανέχεται, ειδικά όταν εκείνη έκανε γνωστούς τους Ηλιάκη – Μουτσινά από το «Κους Κους»…

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά και μεταξαύ άλλων οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την Ζήνα Κουτσελίνη κι αν έχουν μιλήσει! Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε και έδωσε την πληρωμένη απάντηση, όπως είχε δώσει και για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Είπε: «Στην πρεμιέρα θα μιλήσουμε μόνο για την παράσταση, για τίποτα άλλο αν θέλω να πω κάτι στην Ζήνα έχω το τηλέφωνο της θα την πάρω…«, είπε! Άσχετα που μετά μίλησαν για Καινούργιουμ, Ηλιάκη, Γαλίτη και όλη την showbiz… Ουπς! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Την έδωσε στεγνά! Η δημόσια απάντηση της Καινούργιου στην Ηλιάκη: «Ότι είπες για εμένα…»

Οι πρώτες δηλώσεις της Τριανταφύλλης Μπουτεράκου μετά το Δρομοκαΐτειο – Δεν φαντάζεστε γιατί την έκλεισαν εκεί οι γονείς της!

Βαρδής – Σκαφίδα: Μας δείχνουν το υπέροχο σπίτι τους και το στολισμένο δέντρο τους!

loading...