Το ταξίδι της στην υποκριτική ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 12 ετών και από τότε όλα πήραν το δρόμο τους. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί της γενιάς της εκείνη συμμετέχει σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις και σε τηλεοπτικά σίριαλ όπως ο “Λάκης ο Γλυκούλης” και το “Βαλς με Δώδεκα Θεούς”. Στην Κύπρο η γνωριμία της με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι καταλυτική, αφού πίνοντας “Μπρούσκο”, βλέπει, εδώ και τρία χρόνια, την καριέρα της να απογειώνεται. Η Τζούλι Τσόλκα σε συνέντευξή της στο Celebrity life game μιλά για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που δέχτηκε όταν πήγε στην Κύπρο.

Δείτε ακόμη: Τζόυς Ευείδη: Ο θάνατος που την στιγμάτισε, ο χωρισμός, η ψυχοθεραπεία και το Μπρούσκο. (Video)

Δέχτηκες ρατσισμό όταν πήγες στην Κύπρο;

Ναι. Όταν πρωτοπήγα. Είχα πάει σε ένα κανάλι να αφήσω το βιογραφικό μου και ένα στέλεχος μου είπε “θα σου έλεγα να γυρίσεις στην Ελλάδα”. Του απάντησα πως “σέβομαι την άποψη σας, αλλά δεν την δέχομαι. Πέρασαν τρία χρόνια, ήρθε το “Μπρούσκο” και όταν συνάντησα το ίδιο άτομο γελώντας μου είπε “θυμάσαι που σε είχα διώξει”; Επίσης η μεγαλύτερη δυσκολία που πέρασα ήταν τον πρώτο χρόνο που ήμουν άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Μετά γνώρισα ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με βοήθησαν.

Προσαρμόστηκες στην Κύπρο;

Όχι, δεν προσαρμόστηκα ποτέ. Πιο πολύ έμαθα στις συνήθειές τους.

Τι είναι αυτό που σε ελκύει στην Κύπρο και τι σε απωθεί;

Αυτό που με ελκύει τρομερά είναι το νησί. Αυτό που με απωθεί είναι ότι έχουν άλλο πρόγραμμα. Εδώ έχεις περρισσότερη ελευθερία. Έφυγα από εκεί γιατί μου έλειψαν πάρα πολύ οι δικοί μου άνθρωποι και οι συνήθειες που είχα. Η Κύπρος σαν μέρος δεν μου ταιριάζει για να ζω.

Δείτε ακόμη: Βόμβα! Χωρίς την Ελένη Βαΐτσου το Μπρούσκο – Την πεθαίνουν για να την βγάλουν απο την σειρά!

Δείτε ακόμη: Άγρια επίθεση στο Μπρούσκο: «Δεν βλέπεται με τίποτα….είναι άθλιο»!

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Η Αριάδνη φέρνει τα πάνω – κάτω! Το τέλος της Αναστασίας με τον Ματθαίο!

Δείτε ακόμη: «Μάλλον πρέπει οι φήμες να κρατήσουν…»: Η Ελένη Βαΐτσου αποκαλύπτει αν όντως είναι ζευγάρι με τον Ανδρέα Γεωργίου

loading...