Τι και αν περιμένει το τέταρτο παιδί της, τίποτα δεν μπορεί να την κρατήσει -τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά της- μακριά από την παραλία. Η Ολυμπία Χοψονίδου ναι μεν διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και οσονούπω -περίπου τον Αύγουστο- θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της, αλλά παρόλα αυτά απολαμβάνει με τις πρώτες υψηλές θερμοκρασίες τη θάλασσα μαζί με τα “αντράκια” της!

Σε τέτοιες μοναδικές στιγμές την απαθανάτισε κατ’ αποκλειστικότητα ο φακός του YOU στην παραλία του “Αστέρα” το περασμένο Σάββατο. Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στο πλευρό της, που αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό στην Αμαλιάδα, και έχοντας για παρέα τους δύο μεγαλύτερους από τους τρεις γιους της, τον 5χρονο Βασίλη και τον 3 ετών Θανάση, απόλαυσαν τον ήλιο ενώ για αρκετές ώρες εκείνη κυνηγούσε τα “θηριάκια” της στην παραλία παρά τη φουσκωμένη της… κοιλίτσα!

IMG_1151

Λίγους μήνες πριν από τον ερχομό της κορούλας τους, που τόσο ανυπομονούν να σφίξουν στην αγκαλιά τους τόσο εκείνη όσο και ο άντρας της, η Ολυμπία προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα τρία της αγόρια… Μάλιστα, σε κάθε εγκυμοσύνη είχε έντονη δραστηριότητα και δεν στερούσε κάτι ούτε από τον εαυτό της άλλα ούτε και από τα παιδιά της. Τα βλέμματα όλων των λουομένων τράβηξε η ίδια, που δεν κάθισε στιγμή στην ξαπλώστρα – αντίθετα περιποιόταν και με το παραπάνω τα καμάρια της!

IMG_1199

Έχει πάρει ελάχιστα κιλά!
Το αψεγάδιαστο κορμί της και τα ελάχιστα κιλά που έχει πάρει δεν φανερώνουν καν ότι σε 3 περίπου μήνες η πρώην “Σταρ Ελλάς” θα ξαναγίνει μανούλα. Εξάλλου και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν πάντα ιδιαίτερα προσεκτική με τη διατροφή της αλλά και γενικότερα με τον τρόπο ζωής της, κάτι που τη βοηθούσε να επανέρχεται πολύ γρήγορα στην καλή αρχική φυσική της κατάσταση.

IMG_1209ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

COVER 107.indd

 

loading...