Μα τι βουτιές ήταν κι αυτές! Το ερωτευμένο ζευγάρι ξεσάλωσε! Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Σαμπάνης πήγαν στη Μύκονο και εκεί τους “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του YOU σε τρυφερά τετ-α-τετ.

346257

Τα παιχνίδια μέσα στο νερό δεν είχαν τελειωμό και δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν και να ξεφαντώνουν με την παρέα τους απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Στη συνέχεια, οι δυο τους αποτραβήχτηκαν, θέλοντας να αφιερώσουν κάποιες στιγμές στον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το γνωστό μοντέλο και ο τραγουδιστής ήταν πολύ διαχυτικοί και τα φιλιά και οι αγκαλιές… έδωσαν και πήραν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία.

346245

Το κορίτσι του τον έχει ξετρελάνει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου που είναι μαζί και δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της! Κι όχι μόνο εκείνος, βέβαια, αφού η πρώην “Σταρ Ελλάς”, με κορμί… θανατηφόρο και σπάνια φυσική ομορφιά, έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της αν και εκείνη ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον καλό της. Πιο… full in love δεν γίνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover-you

loading...