Πολλά έχουν ακουστεί για το νέο τρέιλερ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και για την 2η σεζόν της εκπομπής της «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στον Alpha.

Η απόφαση της Σπυροπούλου σ’ αυτό το νέο τρέιλερ να υποδυθεί την Jennifer Beals, την παθιασμένη πρωταγωνίστρια της αξεπέραστης ταινίας με θέμα τον χορό, το “Flashdance”, άνοιξε συζητήσεις και σχόλια για τις αναλογίες και τη χυμώδη σιλουέτα της.

Όμως, πέρα από αυτά που γράφτηκαν αναφορικά με τη συγκεκριμένη απόφαση της παρουσιάστριας – να ταυτιστεί, δηλαδή, με μία κορυφαία κινηματογραφική σκηνή για τις ανάγκες επικοινωνίας της εκπομπής της – υπήρξαν και σχόλια – και μάλιστα μέσα από το κανάλι της.

Έτσι, το πρωί ο δημοσιογράφος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, ο οποίος δίνει το στίγμα της ενημέρωσης και στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή εξέφρασε την… παραίνεση – άποψη, ότι η παρουσιάστρια πρέπει να χάσει κάποια κιλά.

«Mου άρεσε, γιατί είναι μια ελληνίδα της διπλανής πόρτας… μία ζουμπουρλού, δεν είναι καμία κοκαλιάρα», είπε χαρακτηριστικά ο Βερύκιος, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο τρέιλερ με πρωταγωνίστρια της Σπυροπούλου, καταλήγοντας: «Βέβαια θέλει λίγη δίαιτα»

joytv.gr

 

loading...