Σοκ έχει προκληθεί στη showbiz και όχι μόνο, μετά  τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων που έδειξαν τεράστια ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του Παντελή Παντελίδη. Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr, (δείτε εδώ το ρεπορτάζ μας) ο τραγουδιστής το μοιραίο πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, ήταν στα όρια της λιποθυμίας, γι΄αυτό και οι ειδικοί  απορούν για το πως του επέτρεψαν οι φίλοι του να οδηγήσει.

Ο Μάριος Μαρσέλος (καθηγητής φαρμακολογίας) μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T@tiana Live», δήλωσε πως το «0,5 τοις χιλιοίς μέχρι 1,5 είναι έξι ουίσκι. Από 1,5 μέχρι 2,5, βγάλτε τα συμπεράσματά σας είναι σχεδόν ένα ολόκληρο μπουκάλι. Από εκεί και πέρα κάποιος άνθρωπος που έχει πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι και δεν μεταβολίζεται γρήγορα το οινόπνευμα, θέλει το χρόνο του, οπωσδήποτε έχουν επηρεαστεί όλες οι λειτουργίες οι κινητικές. Φαντάζομαι δηλαδή ένα άτομο που έχει καταναλώσει τόσο αλκοόλ, μπορεί καλά καλά να μην μπορεί να περπατήσει. Μιλάμε για βαριά μέθη κατά κάποιο τρόπο, αυτό νομίζω είναι το πιο καλό που μπορούμε να πούμε. Αυτό οδηγεί σε έλλειψη συντονισμού κινήσεων, σε μείωση των αντανακλαστικών σαφέστατα, με τάση υπνηλίας προφανώς ναι. Δηλαδή ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει πολύ μειωμένα αντανακλαστικά δεν μπορεί να εκτιμήσει αποστάσεις, δεν μπορεί να εκτιμήσει την ταχύτητα με την οποία πηγαίνει και αν θα πάρει μια στροφή και ούτω καθεξής.

iaberis

Αυτό μάλιστα που προκάλεσε αίσθηση ήταν το δριμύ «κατηγορώ» του Κωνσταντίνου Ιαβέρη, (ενός ανθρώπου που παλεύει χρόνια για την ασφαλή οδήγηση), στους φίλους του Παντελή που τον άφησαν να οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. «Θεωρώ ότι ο Παντελής πήγε υποβασταζόμενος στο αυτοκίνητο με βάση τα ποσοστά που είχε το αίμα του. Εγώ καταλογίζω ευθύνες και στους φίλους του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Παντελίδης ήταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου – Νέα στοιχεία…

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη ξεκαθαρίζει: Τι θα συμβεί με την ασφαλιστική τώρα που αποδείχθηκε ότι ο Παντελίδης είχε πιει;

Περιμέναμε να παντρευτεί ο Παντελίδης και… παντρέψαμε τον Βουτσά!» Ποιός διάσημος Έλληνας έκανε αυτή τη δήλωση;

loading...