Άστραψε και βρόντηξε σήμερα στο «Happy Day» ο Δήμος Βερύκιος και αυτή τη φορά τα πυρά του έμπειρου δημοσιογράφου, πολίτικου και στρατιωτικού συντάκτη είχαν ως στόχο τους ίδιους τους ανθρώπους του Alpha. Ο Δήμος εξαίρεσαι από την ομοβροντία του τον Δημήτρη Κοντομηνά, πρόεδρο του σταθμού και τον κ.Φουρλεμάδη διευθύνων σύμβουλο του καναλιού. Από την άλλη μεριά όμως κυριολεκτικά ξέσκισε τους «καθεστωτικούς» του καναλιού.

wuizwhhvzj5679ae5820118Συγκεκριμένα ο έμπειρος δημοσιογράφος είπε: «Έχω δώσει την ψυχή μου 2μιση χρόνια στο Happy Day σε μία εκπομπή που ήταν ιδέα του ίδιου του Δημήτρη Κοντομηνά. Δεν έχω ζητήσει ποτέ και από κανέναν ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα το καθεστώς του τηλεοπτικού σταθμού φροντίζει με οποιοδήποτε τρόπο να μου δείχνει την αδιαφορία του και την απαξίωσή του. Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media μου δείχνουν όλο τον χρόνο πόσο πολύ με έχουν σε εκτίμηση.»

Φυσικά ο Βερύκιος εννοούσε δύο σημαντικούς πυλώνες του Alpha που θεωρεί υπεύθυνους για τον πόλεμο που του γίνεται μέσα στο κανάλι. Το Γραφείο Τύπου και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο έμπειρος δημοσιογράφος κατηγορεί ευθέως στη διοίκηση του καναλιού ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι σε αυτούς του δύο νευραλγικούς τομείς, του κάνουν ανελέητο πόλεμο υποβαθμίζοντας την παρουσία του και την συμβολή του στην επιτυχία του Happy Day.

Ο Δήμος Βερύκιος είπε ευθέως στην σημερινή εκπομπή ότι από του χρόνου δεν θέλει να είναι στην συγκεκριμένη θέση και υπάρχει περίπτωση να μετακομίσει στην Κύπρο και να ξεκινήσει μια διαφορετική συνεργασία με το Happy Day ή με άλλες εκπομπές του σταθμού. Πάντως ένα είναι βέβαιο, όσοι έχουν συγκρουστεί με τον Βερύκιο στον Αlpha στο τέλος εκείνοι είναι οι χαμένοι. Θεωρείται βέβαιο ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς μόλις γυρίσει από το εξωτερικό θα λύσει το πρόβλημα προς όφελος του αγαπημένου του φίλου και πιστό στέλεχος του καναλιού.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πως αντέδρασε ο ΑΝΤ1 στην επιστροφή Μουτσινά-Ηλιάκη στον Alpha

Η κωλοτούμπα του Βερύκιου και τα σχόλια για την επιστροφή του Μουτσινά στον Alpha: «Έδειξε μεταμέλλια…»

Όλη η αλήθεια! Γιατί δεν εμφανίστηκε η Μενεγάκη στην βάφτιση της κόρης Κουρκούλη-Κελεκίδου;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Εντυπωσιάστε με ένα χρώμα! Μάθετε αν σας πηγαίνει το μονοχρωματικό look

9 μυστικά για να λάμψεις με ένα προϊόν που ούτε καν φαντάζεσαι!

Δώστε χαρακτήρα στο σπίτι σας οργανώνοντας μια βιβλιοθήκη

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ