«Έγινε ένας πιλότος αρχικά. Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου σε πιλότο και όταν με πήραν πήγα κι έπαιξα πέντε σκηνές. Στην πορεία όμως…»
Ο Παύλος Κοντογιαννίδης βρέθηκε καλεσμένος σήμερα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Τι απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή σχετικά με την κόντρα που έχει με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Με πείραξε με την έννοια ότι είναι μία δουλειά που θα μπορούσε να παίζεται για δέκα χρόνια και για Χ λόγους παίχτηκε πέντε μήνες. Έγινε ένας πιλότος αρχικά. Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου σε πιλότο και όταν με πήραν πήγα κι έπαιξα πέντε σκηνές. Στην πορεία όμως, άλλαξε λίγο η δομή κι έπεσε το βάρος κάπου αλλού. Εμένα αυτό που με τσαντίζει περισσότερο είναι… άμα παίζω μιάμιση σκηνή μη μου κόβεις τη μισή», εξήγησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Για τη φράση του Αλέξανδρου Ρήγα ότι ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πρώτο όνομα στη μαρκίζα, ο ηθοποιός απάντησε: «Αυτό ήταν κακία του Αλέξανδρου και μάλιστα, χθες χαιρέτισα σαν μαρκίζα αφού βγήκα τελευταίος».

«Αν μου μιλήσει θα του μιλήσω», κατέληξε ο ηθοποιός.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ανδρίτσου μιλά πρώτη φορά για τις «Τρίχες» και την κόντρα με τον Ρήγα: «Είμαι ζώον και…» (Βίντεο)

Σε άσχημη διάθεση η Μενεγάκη – Ποιον είδε στον ύπνο της και της χάλασε το κέφι (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά 10 χρόνια πριν: Η πλαστική που της άλλαξε την ζωή – Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

loading...