Την άδειασε κανονικά! Το γύρο του διαδικτύου έκαναν πριν λίγες μέρες οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του Ανδρέα Μπάρκουλη Έφης Αναστασίου, η οποία ισχυρίστηκε πως μίλησε μαζί του λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Η χήρα του μεγάλου ηθοποιού δεν άργησε και πέρασε στην αντεπίθεση διαψεύδοντας την κατηγορηματικά.

«Αυτά είναι όλα ψέματα. Ήμουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί του. Πότε ήρθε και δεν την είδα; Δεύτερον, ο Ανδρέας ήταν με τόσους αναπνευστήρες που δεν ήταν δυνατόν να μιλήσει και να κάνει διάλογο. Και τρίτον, τώρα το θυμήθηκε να δώσει συνέντευξη; Τώρα που δεν μπορεί να της απαντήσει; Γιατί είχε ξαναδώσει συνέντευξη πριν κάποια χρόνια, όταν ήταν στην εντατική και τον περιμέναμε και είπε πως της χρωστούσε 7.000 ευρώ. Μόλις βγήκε κι έγινε καλά, γιατί δεν ήρθε να τα διεκδικήσει;», λέει στο περιοδικό Χαι ενώ υποστηρίζει πως το έκανε για τη δημοσιότητα.

Ενώ, όσο  για το αν πιστεύει πως ο Ανδρέας χρησιμοποίησε ποτέ κάτι για την δίκη του δημοσιότητα; «Δεν είχε ανάγκη την δημοσιότητα. Θα μπορούσε να την έχει μέχρι τα τελευταία του και δεν την ήθελε. Έχει αφήσει πίσω του έργο, ιστορία», καταλήγει.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Καραβάτου – Τζομπανάκη ξέσπασαν σε κλάματα on air – Η αποκάλυψη της ηθοποιού που λύγισε την Κατερίνα!

Στο χειρουργείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός -Ποια η κατάσταση της υγείας του

Νικολέττα Καρρά: Κορμί θανατηφόρο, χωρίς…στερήσεις!

Τα καλύτερά μας σήμερα

Ασκήσεις για τρομερούς μηρούς: Το top πρόγραμμα των 6 λεπτών!

Ξεχνάμε τα κουμπιά. Αυτός είναι ο νέος τρόπος να φοράμε το πουκάμισό μας

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 05 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

loading...