Η Taylor Swift είναι στην λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες και την θέση της εκεί την οφείλει στα 1 εκατομμύριο δολάρια που (πλέον) βγάζει την ημέρα  Ω, ναι. Μιλάμε για ΤΟΣΑ πολλά.
Απο την άλλη, αν τα βάλεις κάτω και υπολογίσεις τις συναυλίες στα κατάμεστα στάδια, τα άλμπουμ και single που σπάνε ρεκόρ πωλήσεων και τις αμέτρητες εμπορικές συμφωνίες, να πως προκύπτει ένα τέτοιο χρηματικό ποσό.
Μεγάλη η επιτυχία- δε λέμε- αλλά εμείς πάντως συνεχίζουμε δυσκολευόμαστε να φανταστούμε πόσα μπορεί να είναι τόσα χρήματα (Πως να φαίνονται αν τα στοιβάξεις όλα μαζί; Πόσα τετραγωνικά να πιάνουν;). 
Δεν ξέρουμε πως ακριβώς τα διαχειρίζεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα μέρος από αυτά τo αξιοποιεί για πολύ καλούς σκοπούς.
Πρόσφατα, ας πούμε, έδωσε 30.000 λίρες σε έναν από τους χορευτές της ομάδας της με σκοπό να βοηθήσει την ανιψιά του η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο. Το καλοκαίρι έδωσε 50.000 δολάρια σε ένα εντεκάχρονο κορίτσι που παλεύει με την λευχαιμία ενώ κάποια στιγμή μέσα στο 2015 πλήρωσε και το φοιτητικό δάνειο ενός φαν της. Τέιλορ, respect.
Πηγη: cosmopolitan.co.uk

loading...