Ποιος είδε τον Ηλία Ψινάκη και δεν τον φοβήθηκε μόλις συνειδητοποίησε τις ατασθαλίες υπευθύνων στην Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας freddo o Δήμαρχος του Μαραθώνα «ξήλωσε» μέσα σε ένα βράδυ τη, μέχρι εκείνη τη στιγμή, διοίκηση της κατασκήνωσης καθώς συνειδητοποίησε ότι όλα τα τρόφιμα και τα είδη ανάγκης είχαν κάνει φτερά από τις αποθήκες μέσα σε μια μέρα.

«Τον π@@λο λαμόγια! Κανείς δεν θα παίξει με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες» είναι τα λόγια του ίδιου, ενώ πρόσθεσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μαζί του «Λες και το κάθε παιδάκι είχε προλάβει να φάει από ένα… αρνί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών η κατασκήνωση κινδύνευε να μη λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι. Ο Ηλίας Ψινάκης κίνησε λυτούς και δεμένους και, αφού μπήκε πρόεδρος στην κατασκήνωση και βρήκε γνωστή ιδιωτική επιχείρηση να προσφέρει δωρεάν τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα, ξεκίνησε, όπως αναφέρει το peoplegreece, τη λειτουργία της. Μόνο εύρυθμη όμως δεν χαρακτηρίζεται μετά από το παραπάνω συμβάν. Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος Μαραθώνα δεν το έβαλε κάτω, φτάνοντας μέχρι και στο υπουργείο εθνικής άμυνας προκειμένου να κατοχυρώσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνεχίσει να υπάρχει η κατασκήνωση.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αποκάλυψη – φωτιά: Με τι απείλησε ο πατέρας της Κορακάκη την ελληνική πολιτεία που τους έγραφαν κανονικά;

Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη μετά το ξέσπασμα της μάνας του Παντελή Παντελίδη

Κατεδάφισαν το «αχούρι» που προπονούνταν η Άννα Κορακάκη, ανήμερα του τελικού

Τα καλύτερά μας σήμερα

To συγκλονιστικό μυστικό πίσω από τον θάνατο πατέρα και κόρης στην Ηλεία! (photo + video)

Νηστίσιμα τρουφάκια με μπανάνα σε 15 λεπτά!

Οι 10 κανόνες του κλιματιστικού- Χρησιμοποίειστε το κάνοντας οικονομία

loading...